Gear

Bang&Olufsen Beoplay Portal: Η υπέρτατη εμπειρία ήχου στα games

Η Bang & Olufsen παρουσίασε τη νέα έκδοση των Beoplay Portal ακουστικών για την υπέρτατη ηχητική εμπειρία στα video games σε PC, Playstation και smartphones, αλλάζοντας το τοπίο όσον αφορά τον ήχο που απολαμβάνουμε στα video games, με τα συγκεκριμένα ακουστικά να ξεχειλίζουν από ποιότητα και πλέον τα games δε θα είναι πια τα ίδια.

Η συγκεκριμένη έκδοση των Beoplay Portal ακουστικών είναι πλέον πλήρως συμβατή με PC και Playstation κονσόλες αλλά και το mobile gaming, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι gamers να απολαμβάνουν ήχο υψηλής ποιότητας στα ακουστικά τους. Αυτά πλέον έχουν ακόμα μεγαλύτερο εύρος συνδεσιμότητας, διαθέτουν νέο ασύρματο dongle και αισθητά βελτιωμένη αυτονομία, μιας και η μπαταρία τους μπορεί να αντέξει μέχρι και 42 ώρες gaming με μια φόρτιση. Επιπλέον, τα B&O Beoplay Portal συνδυάζουν το απαράμιλλο στυλ με την κορυφαία ποιότητα ήχου, συνδεσιμότητα που δίνει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν ακόμα περισσότεροι χρήστες, και ήχο που θα απογειώσει τη διασκέδαση και την αίσθηση που θα αποκτήσουν τα video games από εδώ και πέρα.

Ιδανικά για gaming και όχι μόνο

Είτε απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας games σε Playstation, PC ή smartphones, η νέα έκδοση των B&O Beoplay Portal ταιριάζει σε όλες τις προτιμήσεις των gamers με πλούσιο ήχο και προσεγμένο σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένα με μικρόφωνα που απομονώνουν και ενισχύουν τη φωνή του χρήστη και μειώνουν τους ήχους στο γύρω περιβάλλον, και ενώ μπορεί να είναι σχεδιασμένα για video games, στην ουσία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για καθημερινή χρήση, όπως το να ακούμε τη μουσική μας ή να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές. Ένα χαρακτηριστικό που έχει βελτιωθεί είναι η αυτονομία των 42 ωρών συνεχούς λειτουργίας μέσω Bluetooth 5.1 και Active Noise Cancellation (+18 ώρες) ή 19 ώρες ασύρματης λειτουργίας με Active Noise Cancellation (+7 ώρες).

Συνδεσιμότητα χωρίς όρια

Τα ακουστικά προσφέρουν δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης 2.4GHz με PC και Playstation και αυτόματα γίνεται η ιδανική επιλογή για τις πιο δημοφιλής gaming πλατφόρμες, ενώ με το dual-audio streaming, έχουμε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε όχι μόνο για gaming, αλλά και να ακούμε μουσική, να παρακολουθούμε ταινίες αλλά και να απαντάμε σε τηλεφωνικές κλήσεις. Έρχεται εφοδιασμένο με νέο ασύρματο dongle που επιτρέπει την ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση με PC, Playstation ή κάθε USB-C συσκευή, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα.

Ηχητική εμπειρία που ξεχωρίζει

Τα Beoplay Portal προσφέρουν πλούσιο ήχο με το χρήστη να μπορεί να ακούσει την παραμικρή λεπτομέρεια, με τα ακουστικά των 40mm και τους μαγνήτες που διαθέτουν, να εξασφαλίζουν την πιο ακριβή αναπαραγωγή ήχου που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα. Είναι επίσης εξοπλισμένα με Dolby Atmos και προσφέρουν ήχο surround και τους χρήστες να ακούνε επίπεδα βάθους των ήχων στα games, τις ταινίες και τη μουσική, και όχι ένα flat ηχητικό σύνολο.

Όσον αφορά το Adaptive Active Noise Cancellation, τα ηχεία της B&O είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία νέας γενιάς που συνδυάζει feed-forward ANC και feed-back ANC έτσι ώστε ο χρήστης να μην ακούει απλά τη μουσική ή τα ηχητικά εφέ των video games, αλλά να “βυθίζεται” σε αυτά και να νιώθει πως είναι ο πρωταγωνιστής και όχι απλά ένας ακροατής, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Ποιότητα κατασκευής

Τα B&O Beoplay Portal είναι σχεδιασμένα από τον Jakob Wagner σε συνεργασία με την ομάδα design της Bang & Olufsen και είναι διαθέσιμα στις αποχρώσεις Black Anthracite, Grey
Mist, και Navy. Τα ακουστικά στην εξωτερική τους πλευρά διαθέτουν δίσκους αλουμινίου αφής, ενώ στο εσωτερικό θα βρούμε “μαξιλαράκια” με αφρό μνήμης που τα κάνει άνετα για να τα φοράμε πολλές ώρες, ενώ προσαρμόζονται στο κεφάλι του καθενός και εκμηδενίζουν την απώλεια ήχου. Ο σκελετός των ακουστικών είναι έτσι σχεδιασμένος για να μην ασκεί πίεση στο κεφάλι και διαθέτει ίνες bamboo, κάνοντάς τα από τα πιο ελαφριά ασύρματα ακουστικά με βάρος που φτάνει τα 279 γραμμάρια, ιδανικά για πολύωρη χρήση.

Η Bang & Olufsen ξεχωρίζει διαχρονικά για τα ακουστικά υψηλής ποιότητας που μας προσφέρει, με τα Beoplay Portal να είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για video games αλλά και για κάθε χρήση, με χαρακτηριστικά ικανά να αναβαθμίσουν την ηχητική εμπειρία, και τους χρήστες να απολαμβάνουν ήχο καθαρό και γεμάτο λεπτομέρειες χωρίς εξωτερικούς θορύβους.

Τα Beoplay Portal PC PS έχουν τιμή 499 ευρώ και είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα Black Anthracite, Grey Mist και Navy και θα τα βρείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon.de

Επεξεργάστηκε την 26 Μαΐου 2022 21:31

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.