Black Friday 2018 στην Ελλάδα: Προσφορές, τιμές και ξεστοκάρισμα

Black Friday 2018 στην Ελλάδα, Black Friday 2018 στην Ελλάδα: Προσφορές, τιμές και ξεστοκάρισμα

Φέτος η Black Friday 2018 στην Ελλάδα είναι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και αναμένονται προσφορές και εκπτώσεις σε προιόντα τεχνολογίας από τα μεγαλύτερα καταστήματα και αλυσίδες τεχνολογίας. Smartphones, wearables, τηλεοράσεις, laptops, tablets, gadgets και άλλα προϊόντα τεχνολογίας θα εμφανιστούν σε τιμές ασυνήθιστα χαμηλές.

Και όταν λέμε τιμές ασυνήθιστα χαμηλές εννοούμε για τα γνωστά καταστήματα τεχνολογίας που δεν μας συνηθίζουν και στις καλύτερες δυνατές τιμές όλο το χρόνο, όμως αυτή τη μέρα κάνουν μια προσπάθεια που αρκετές φορές είναι αξιοπρόσεκτη.

Όλο και κάτι θα βρούμε να αξίζει αν και τις περισσότερες φορές προϊόντα που η τιμή του είναι χώμα λόγο Black Friday, δεν αξίζει κάν να βρίσκονται στα χέρια μας μιας, απαξιωμένα προιόντα τεχνολογίας που και τσάμπα να στα έδιναν δεν θα τα κρατούσες (ξεστοκάρουν).

Η Black Friday στην Ελλάδα δεν είναι αντίστοιχη με την Μαύρη Παρασκευή στην Αμερική, να μου πεις τι είναι ίδιο στον τομέα της τεχνολογίας και των προϊόντων τεχνολογίας ίδιο με την Αμερική. Έτσι και σε αυτή την ελληνική αντιγραφή, απλά κάνουμε χαβαλέ και νταβαντούρι για να κινηθεί λίγο το χρήμα.

Η αλήθεια είναι ότι όλο και κάτι θα ξετρυπώσει κάποιος που θα κάθεται όλη μέρα μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, θα βγουν δελεαστικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, κάποιες φορές όμως σε πολύ περιορισμένα τεμάχια, άρα είναι όποιος προλάβει!

Να πούμε βέβαια ότι δεν είναι μόνο τα προϊόντα τεχνολογίας και ότι εκείνη την ημέρα έχουμε παρατηρήσει ότι όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτος κλάδου κάνουν Black Friday τιμές και όλο και κάτι θα βρείτε. Εγώ για παράδειγμα περιμένω να δω πόσο θα πέσει (αν πέσει) η τιμή σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που έχω βάλει στο μάτι.

Σε κάθε περίπτωση, οι επτώσεις mid-season sales όπως τις αναφέρουν έχουν ήδη ξεκινήσει και ολόκληρος ο Νοέμβριος θα μας παει έτσι, δηλαδή σε κλίμα εκπτωτικό, προσφορών και Black Friday. Μην ξεχνάτε ότι μετά είναι και η Cyber Monday που από πέρισυ δειλά δειλά ξεκίνησε να συζητιέται και στην χώρα μας.

Black Friday λοιπόν και αρχικά καταγράψτε τις ανάγκες σας και στήστε καραούλι για να πετύχετε την σπέσιαλ τιμή, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το βρήκατε φτηνό. Καλές αγορές.

Πείτε μας την εμπειρία σας με προηγούμενες Black Friday στην Ελλάδα αλλά και τι θα θέλατε να βρείτε φτηνά φέτος για αγορά.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Επειδή η μνήμη μας είναι κοντή ….οκ

Giannis

Πολυ σωστα τα λες μαυρη παρασκευη ειναι στην αμερικη εδω..να μην πω καλυτερα θυμαμαι περυσι σε μεγαλη αλυσιδα την προσφορα που ειχε βαλει την τιμη σε ενα laptοp οσο ειχε κανονικα με το γνωστο τρικ οτι ειχε 250 ευρω φτηνοτερα ταχα ενω υπηρχε φωτογραφια με την προηγουμενη τιμη και ειχε φαει το κραξιμο του αιωνα σε ολλα τεχνολογικα σαιτ χαχαχα αντε και να βαλουνε κατι σχετικα φθηνοτερα για λιγα τεμαχια απλα μαζευετε κοσμος ταχα ταχα εντελως απερισκεπτα εξω απο της μεγαλες αλυσιδες και εκει καταλαβαινεις τη γινετε στην κοινωνια ……

Nikos

Black Friday = Τιμές skroutz. Αυτα.

Flagship killer

IPad pro 9.7 κοτσοβολος στα 340 πέρσι! 😉

Flagship killer

Βέβαια ήταν 3 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα

Giako

Μόνο σε παλιά μοντέλα και μάλιστα ούτε καν περσινά. Βέβαια αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό ίσως και να βρεις κάτι καλό.

Impressive

Η πτώση τιμής του Xperia XZ1 από τα 650 στα 399€. Εξαιρετική προσφορά!

Agnostos13

Πέρσυ:
iPhone 7 256gb@Κοτσόβολος στα 469,50 (στο skroutz είχε 700).
Αγορά μόνο από κατάστημα Αγίας Παρασκευής.
Αποτέλεσμα;
100 άτομα αναμονή στο άνοιγμα και 1 τεμάχιο διαθέσιμο (πληροφορίες από φίλο που ενδιαφέρθηκε και πήγε)!

Marios1508

Από φίλο που δούλευε στον Κωτσόβολο, ξεστόκαραν τα playstation (το μοντέλο της χρονιάς που έτρεχε, όχι παλιότερο). Το θέμα είναι ότι δεν είχε έκπτωση, ήταν στην κανονική του τιμή.

victoasr

Φέτος δεν ψωνίζουμε από Ελλάδα γιατι περυσι μας κοροίδεψαν τα περισσότερα Ελληνικά γνωστά μαγαζιά…μόνο ebay και amazon ….!!1!1

KnightRider

Ψευτοblack Friday – κλασικά θα βάλουν ψεύτικες αρχικές τιμές !!!

Νικος

Προσωπικά πέρσι ήθελα να παρω την τριλογία extended hobbit…. παω σε πολυ γνωστή αλυσίδα κανα μηνα πριν…. 80 ευρω…. παω black Friday από 160 …. 80….. το λεω στον πωλητή….εκανε τον κινέζο…… για γέλια ολη η φάση

Agnostos13

@Νίκος

Αυτό γίνεται σχεδόν πάντα στις μεγάλες αλυσίδες.
Πάω πριν κανα μήνα να δω από κοντά τηλεοράσεις σε γνωστό κατάστημα. Πέφτει σε μια το μάτι μου…αρχική 1600. Ρώταω τον υπάλληλο αν παίζει καμιά έκπτωση…μου λέει τώρα όχι αλλά συχνά-πυκνά μπαίνουν αν δεν βιάζεστε. Λέω ΟΚ…ας περιμένω! Βλέπω πριν καμιά βδομάδα -40% στο συγκεκριμένο κατάστημα. Λεω εδώ είμαστε! Μπαίνω στο eshop του, βλέπω 2666,66 αρχική…1600 με την έκπτωση!
Για γέλια!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

θελει πολύ προσοχή παιδιά. ζουμε σε μια χωρα που ο ενας κλέβει τον άλλο

Nickolas

Αυτά τα όμορφα που ανεβάζουμε τιμές λίγο πριν τις εκπτώσεις και μετά λέμε οτι κάναμε τις τρελές προσφορές ανέκαθεν τις έκαναν οι μεγάλες αλυσίδες, μία λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες.
Το θέμα είναι να είμαστε λιγάκι προετοιμασμένοι. Στις τηλεοράσεις πάντα γίνονται εκπτώσεις και προσφορές δε νομίζω οτι είναι ανάγκη να περιμένει κάποιος αυτή τη μέρα.
Τα καταστήματα έχουν κάποιους κράχτες σε πολύ λίγα κομμάτια, κυρίως στα ηλεκτρονικά προϊόντα και στην περίπτωση που ανέφερε και ο Agnostos13 ρίχνουν και τις τιμές στα εκθεσιακά, που εδώ που τα λέμε έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να έχουν τέτοιες τιμές και λένε οτι έκαναν τις τρελές προσφορές.
Από εκεί και πέρα εγώ κοιτάω τι εκπτώσεις θα δώσουν οι ίδιες οι αντιπροσωπίες. Για παράδειγμα πέρυσι το Playstation Pro έπαιζε παντού στα 369 ευρώ φέτος ίσως το δούμε και ακόμη πιο κάτω. Πολύ πιθανό να δούμε προσφορές από Samsung, Xiaomi, Huawei κλπ στα κινητά και το καλό της υπόθεσης είναι οτι αυτές οι τιμές θα υπάρχουν παντού δεν είναι ανάγκη να τσακιστεί ο άλλος να πάει από τα ξημερώματα να προλάβει.
Επίσης πέρυσι είχα πετύχει 30% σε όλα τα παιχνίδια στο Public που με ενδιέφερε για δώρα και πάει λέγοντας.

Βαγγέλης

Βλακ Friday ειναι στην Ελλάδα αυτό πιστεύω τα λέει όλα

bakchr

Ευτυχώς που υπάρχει και το skroutz που με την υπηρεσία εξέλιξη τιμής σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πόσο είχε το κάθε προϊόν πριν τις εκπτώσεις. Έτσι δεν μπορεί να σε κοροϊδέψει κανένας εξυπνάκιας που ανεβάζει τις τιμές στις εκπτώσεις για να στο πουλήσει στην κανονική τιμή τελικά. Και εννοείται, αν θες πραγματικές εκπτώσεις κοιτάς κυρίως σε amazon-ebay.

BILLDS

Όπως πάντα στην Ελλάδα να σε κοροϊδέψουν ψάχνουν τρόπους

Ανδρέας

Το Skroutz δεν είναι τίποτε άλλο από προϊόντα παραεισαγωγης χωρίς εγγύηση χωρίς τίποτα, οπότε μην κάνετε άσχετες συγκρίσεις. Πρόσφατα μου χάλασε κινητό Xiaomi και περιμένω 34 ημέρες, εννοείται πήρα το Redmi 6 – πάλι παραεισαγωγης – να κάνω την δουλειά μου.

Όσο για την Black Friday μια χαρά προσφορές έχει, πριν 2 χρόνια 4 άτομα χτυπήσαμε από πλαίσιο κάρτες γραφικών 480 8gb με 250 από 430, πέρυσι πήρα πλυντήριο 200 από 450, huawei κινητό 100 από 160, παπούτσια Salomon 65 ευρώ (ναι έχει και το Skroutz τώρα αλλά από ένα απόθεμα συνήθως 43 αντρικό με 90 ευρώ, κλαφτα Χαραλαμπε).

Τώρα όσοι περιμένουν να βρουν ότι ελλείψεις έχουν στο σπίτι τους και iPhone με 20 ευρώ, ας πάνε στην Αμερική, τους κάνω τα εισιτήρια να μου φέρουν και ένα καμιά δεκαριά.

Προσφορές δεν σημαίνει αγοράζω ότι θέλω στο 10% αλλά όποιος προλάβει πρόλαβε. Γι αυτό στην Αμερική κάνουν ουρές δύο μέρες πριν και παίζουν ξύλο για κάτι ψευτομοντελα 3 ετών…

Black Friday δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα βρεις ότι θες, στην τιμή που εσύ το θες και έχεις βάλει όριο. Και εγώ θέλω Φερράρι με 10.000 ευρώ, δεν μου φταίει όμως κανένα κατάστημα και καμιά Black Friday.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Black Friday 2018 Dell

Black Friday 2018: Όλες οι προσφορές στο Dell Exclusive Store

Η Black Friday 2018 είναι και επίσημα εδώ, σήμερα στις 23 Νοεμβρίου 2018, με το Dell Exclusive Store να συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο μεγάλο καταναλωτικό event με πραγματικά deals για όσους επισκεφθούν το κατάστημα, από τις 09:00 και μετά, στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι.

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

Business Black Friday 2018

Black Friday 2018: Οι προσφορές ξεκίνησαν στο www.you.gr

Το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info Quest Technologies από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, μέχρι και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, καθημερινά θα φέρνει νέες εκπλήξεις και προσφορές σε πλήθος προϊόντων και κατηγοριών, όπως Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops και περιφερειακά, αφυγραντήρες και θερμαντικά σώματα, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, αλλά και έπιπλα, είδη γυμναστικής και είδη προσωπικής φροντίδας.

Smartphones Black Friday 2018 COSMOTE GERMANOS

Black Friday 2018: Οι προσφορές των COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, υποδέχονται και φέτος την Black Friday 2018 τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Τρίτη 20 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.