Canon IVY Mini Photo Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής τσέπης φτιάχνει stories

Canon IVY Mini Photo Printer, Canon IVY Mini Photo Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής τσέπης φτιάχνει stories

H Canon ανακοίνωσε τον ελαφρύτερο και μικρότερο εκτυπωτή τσέπης της αγοράς, Canon IVY Mini Photo Printer. Ο επαναφορτιζόμενος εκτυπωτής βασίζεται στην τεχνολογία ZINK Zero-Ink με δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς μελάνι, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία θέλει να φέρει τα stories των χρηστών στην παλάμη του χεριού τους.

Ο μικροσκοπικός εκτυπωτής έχει διαστάσεις 11.9×8.1×1.8 cm και ζυγίζει μόλις 160 gr. Ο κάτοχός του μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες διαστάσεων 2×3 από το smartphone ή το tablet του όπου κι αν βρίσκεται στα ειδικά φωτογραφικά χαρτιά με εμποτισμένο μελάνι. Ο φορητός εκτυπωτής της Canon συνδέεται μέσω τεχνολογίας Bluetooth 4.0 και συνοδεύεται από την εφαρμογή Canon Mini Print.

H Canon παρακινεί τη νέα γενιά δημιουργών των social media να πουν και να μοιράσουν τις ιστορίες τους στην πραγματική ζωή (Live Ιn Real Life – #LiveIRL) μέσω των εκτυπώσεων και των δυνατοτήτων που προσφέρει ο νέος εκτυπωτής IVY Mini Photo Printer.

Canon IVY Mini Photo Printer, Canon IVY Mini Photo Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής τσέπης φτιάχνει stories

Ο χρήστης μέσω της εφαρμογής μπορεί να εφαρμόζει στις εικόνες φίλτρα, αυτοκόλλητα, κάδρα και αστείες παραμορφώσεις προσώπου (AR). Μπορεί αν θέλει αν γράψει σημειώσεις, ονόματα και hashtags ή να ζωγραφίσει καρδούλες ή ότι άλλο σκεφτεί επάνω στις φωτογραφίες του και στη συνεχεία να εκτυπώσει τα “photo stories” που μόλις δημιούργησε για πάντα στο χαρτί.

Ο Canon IVY Mini Photo Printer είναι διαθέσιμος σε ροζ, πράσινο και γκρι χρώμα έναντι του ποσού των 130 δολαρίων. Η συσκευασία αγοράς περιλαμβάνει τα 10 πρώτα χαρτιά τύπου ZINK για να ξεκινήσετε τα stories σας.

Για ανεφοδιασμό διατίθενται πακέτα 20 τεμαχίων στα 9,99 δολάρια και 50 τεμαχίων στα 24,99 δολάρια. Η εφαρμογή Canon Mini Print App είναι διαθέσιμη σε iOS και Android συσκευές.

Canon IVY Mini Photo Printer, Canon IVY Mini Photo Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής τσέπης φτιάχνει stories

Canon IVY Mini Photo Printer, Canon IVY Mini Photo Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής τσέπης φτιάχνει stories

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

25 τεμάχια στα $10 και 50 τεμάχια στα 25; Γιατί να μην πάρω 2 των 25 για $20;

Αλέξανδρος

@Γιώργο πράγματι, δεν έχει λογική.
Πάντως είναι ένα χρήσιμο εργαλείο on the go.

Karpouzoeispraktoras

Έξυπνη κίνηση. Είναι ιδανικό για τις διακοπές ή άλλες δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.