Canon Selphy CP1300: Εκτυπώστε τις Xmas φωτογραφίες σας σπίτι με αυτό το gadgetάκι

, Canon Selphy CP1300: Εκτυπώστε τις Xmas φωτογραφίες σας σπίτι με αυτό το gadgetάκι
Ο εκτυπωτής φωτογραφιών Canon Selphy CP1300 είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να τυπώσουν τις Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες τους στο σπίτι, τόσο από την ψηφιακή μηχανή τους όσο και απευθείας από το κινητό ή το tablet.
Συνδυάζοντας κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία με την μοναδική αίσθηση της παραδοσιακής φωτογραφίας, ο Selphy CP1300 παράγει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες, κάθε φορά που θα χρησιμοποιηθεί. Ο κομψός και εύχρηστος εκτυπωτής της Canon δίνει τη δυνατότητα να τυπώσει κανείς παντού, χάρη στη συνδεσιμότητα WiFi. Πανεύκολος στη χρήση, δίνει νέα πνοή στη δημιουργικότητα, υποστηρίζοντας εκτυπώσεις με διαφορετικό φινίρισμα και μέγεθος.
Εξερευνήστε τις δημιουργικές δυνατότητες και τις πολυάριθμες επιλογές εκτύπωσης εδώ.
Ο SELPHY CP1300Canon Selphy CP1300 μεταφέρει την ποιότητα του φωτογραφικού εργαστηρίου στο σπίτι και δίνει σε όλους τη δυνατότητα να μοιράζονται τις αγαπημένες του ιστορίες με την οικογένεια και τα φιλικά τους πρόσωπα. Χάρη στην τεχνολογία Dye Sublimation, ο Selphy CP1300 μπορεί να αποδώσει μέχρι και 256 τόνους σε κάθε χρώμα, κάτι που συνεπάγεται συνολικά 16,3 εκατομμύρια χρώματα, για την επίτευξη ζωηρών και πιστών στο πραγματικό πρότυπο, φωτογραφιών.
Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ glossy (γυαλιστερής) και 3 επιλογών semi-glossy επιστρώσεων, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ειδικό μελάνι ή χαρτί. Μέσα σε μόλις 47 δευτερόλεπτα, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας, πανέμορφες εικόνες εργαστηριακής ποιότητας, οι οποίες θα διατηρήσουν τα χρώματά τους αναλλοίωτα για πολλά χρόνια και θα αντέξουν σε δαχτυλιές, ρύπους ή ίχνη από καφέ.
, Canon Selphy CP1300: Εκτυπώστε τις Xmas φωτογραφίες σας σπίτι με αυτό το gadgetάκι
O SELPHY CP1300 αναγνωρίζει αυτόματα το θέμα και ξεχωρίζει το υπόβαθρο της εικόνας, απομακρύνοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο, ενισχύει τη ζωντάνια των χρωμάτων, για ακόμη καλύτερη καθαρότητα και φωτεινότητα. Ακόμη, μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες τύπου ταυτότητας εύκολα και γρήγορα, χάρη στη λειτουργία Face Frame Guide, καθώς και μια σειρά από 43 προκαθορισμένα μεγέθη, ενώ ταυτόχρονα οι οδηγοί κοπής εξασφαλίζουν λείες άκρες.
Η εκτύπωση με τον Selphy CP1300 είναι παιχνιδάκι, χάρη στη συνδεσιμότητα WiFi, η οποία σας επιτρέπει να τυπώσετε όπου και αν βρίσκεστε, είτε χρησιμοποιείτε φωτογραφική μηχανή, smartphone ή tablet. Ο Selphy CP1300 συνεργάζεται τόσο με συσκευές Apple iOS όσο και Android: υποστηρίζει αντίστοιχα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας AirPrint και Mopria, για απευθείας εκτύπωση, χωρίς καν να χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο app. Επίσης, διαθέτει μια βολική υποδοχή για κάρτες SD, για υποστήριξη συσκευών χωρίς δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας.
Ο εκτυπωτής μπορεί, εξάλλου, να δεχτεί μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, χάρη στην οποία μπορεί να τυπώσει παντού, στην ύπαιθρο, σε πάρτι, στις διακοπές, σε γιορτές και οικογενειακές εκδηλώσεις, άμεσα, γρήγορα και ποιοτικά. Η εφαρμογή Canon PRINT δίνει την επιπλέον δυνατότητα και σε άλλους να συνδεθούν με τον εκτυπωτή και να τον χρησιμοποιήσουν μέσω της λειτουργίας Shuffle Print. Ομάδες χρηστών μπορούν να μοιραστούν πολλαπλές εικόνες, για να δημιουργήσουν μοναδικά φωτογραφικά κολλάζ, αποτελούμενα από μέχρι και 8 εικόνες. Ο εκτυπωτής υποστηρίζει επίσης από καρτ ποστάλ, επαγγελματικές κάρτες, μέχρι και μίνι στίκερ, αλλά και το δημοφιλές τετράγωνο φορμά του Instagram.
Ο Canon Selphy CP1300 είναι άμεσα διαθέσιμος στην αγορά με τιμή 139 ευρώ.
, Canon Selphy CP1300: Εκτυπώστε τις Xmas φωτογραφίες σας σπίτι με αυτό το gadgetάκι

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babis

Η ποιότητα όλων αυτών των εκτυπωτών εξαχνωσης χρωστικής ειναι εξαιρετική και ανθεκτική στο χρόνο .
Η εμπειρία μου όμως απο τέτοιου εκτυπωτές 3 τον αριθμό ,όχι της canon όμως ,ειναι η συχνή βλάβη του μηχανισμού μεταφοράς χαρτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.