Cortex Virtual Reality Center στο κέντρο της Αθήνας

Cortex Virtual Reality Center, Cortex Virtual Reality Center στο κέντρο της Αθήνας

Ένας μοναδικός στο είδος του χώρος Virtual Reality άνοιξε πρόσφατα στην καρδιά της Αθήνας, το Cortex Virtual Reality Center. Μόλις 5 λεπτά απο τον σταθμό του μετρό στο Πανεπιστήμιο και την Ομόνοια αντίστοιχα στην οδό Σουλίου 2 στο κέντρο της Αθήνας.

Σε έναν άνετο, δροσερό και μοντέρνα σχεδιασμένο χώρο, εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία VR θα έχετε την δυνατότητα για πρώτη φορά να αφήσετε την πραγματικότητα πίσω σας, να μπείτε σε μια άλλη διάσταση και να ανακαλύψετε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Cortex Virtual Reality Center, Cortex Virtual Reality Center στο κέντρο της Αθήνας

Στο Cortex Virtual Reality Center θα βιώσετε την απόλυτη virtual reality escape room εμπειρία. Θα εξερευνήσετε κάθε γωνιά του κόσμου, από τους δρόμους της Νέας Υόρκης και το Grand Canyon, ως το πολυσύχναστο Τόκυο, σαν να βρίσκεστε εκεί. Θα απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες σε κάθε πιθανή τοποθεσία του πλανήτη και θα επισκεφθείτε μουσεία.

Θα ζήσετε άπειρες στιγμές γέλιου και διασκέδασης,προσπαθώντας να λύσετε τους γρίφους παρέα με τους φίλους ή ζωγραφίζοντας 3D μοντέλα με το πινέλο σας, χρησιμοποιώντας αστέρια, φως, ακόμα και φωτιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cortex-vrc.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.