Dell Visor: Windows Mixed Reality headset στα 350 ευρώ;

Dell Visor headset, Dell Visor: Windows Mixed Reality headset στα 350 ευρώ;

Το Dell Visor αποτελεί το πρώτο headset της Dell για περιβάλλοντα mixed reality για την πλατφόρμα Windows Mixed Reality.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το Dell Visor, αξιοποιεί την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Microsoft HoloLens, στην οποία περιλαμβάνονται οι κάμερες ανίχνευσης και πανοραμική απεικόνιση 360 μοιρών. Το headset μπορεί να εκτελεί απευθείας σάρωση στο περιβάλλον αντί για τη χρήση περιμετρικών αισθητήρων τοποθετημένων στο χώρο.

Οι χρήστες του μπορούν να επικοινωνούν με κατόχους άλλων MR headsets, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Ακόμη, οι ελεγκτές Dell Visor προσφέρουν 6 βαθμούς ελευθερίας (6DOF) στον τρισδιάστατο χώρο και επιτρέπουν έλεγχο στους χρήστες με απτική ανάδραση (haptic feedback), thumb stick και πλήκτρα τα οποία είναι ανιχνεύσιμα από τους αισθητήρες του headset.

Έρχεται με οθόνη flip-up, thumbwheel band adjustment και λευκό φινίρισμα.

Αναμένεται να παρουσιαστεί στην IFA 2017, ενώ θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο έναντι περίπου 350 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Μία light έκδοση του HoloLens για να παίξει ο κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.