DJI Spark: Αποκτήστε το mini drone με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

DJI Spark εκπτώσεις TomTop ηλεκτρονικό κατάστημα, DJI Spark: Αποκτήστε το mini drone με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Το DJI Spark είναι ένα λιλιπούτειο drone, στο μέγεθος της παλάμης σας, το οποίο όμως δεν υστερεί σε τίποτα των μεγαλύτερων εναλλακτικών, καθώς έρχεται με όλες τις χαρακτηριστικές λειτουργίες που προσφέρουν τα drone της DJI.

Το DJI Spark έρχεται με μέγιστη ταχύτητα 50χλμ την ώρα, κάμερα ανάλυσης 1080p και μηχανική ανάρτηση δύο αξόνων. Η αυτονομία του είναι 16 λεπτά πτήσης. Η κάμερά του έρχεται με αισθητήρα CMOS 1/2.3, η οποία σας επιτρέπει δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p και εικόνων στα 12MP. Τα 12MP του επιτρέπουν υψηλή φωτοευαισθησία κι έτσι απεικονίζει τα χρώματα με υψηλή ακρίβεια.

Η μηχανική ανάρτηση δύο αξόνων σε συνδυασμό με την τεχνολογία UltraSmooth του επιτρέπει την αποτελεσματική μείωση του κουνήματος κι έτσι οι εικόνες σας εμφανίζονται καθαρές και με λεπτομέρειες. Το DJI Spark αναγνωρίζει αυτόματα αντικείμενα, τα ακολουθεί και πραγματοποιεί λήψεις καθώς κινούνται, έτσι είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιήσετε σύνθετες λήψεις.

Επίσης το DJI Spark διαθέτει λειτουργίες που υπάρχουν και στα πιο ακριβά μοντέλα τις εταιρείας όπως προκαθορισμένες πτήσεις, ActiveTrack και TapFly. Με το TapFly, μπορείτε να υποδείξετε στο drone με ένα άγγιγμα το σημείο που θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη και αυτό θα μεταβεί στην σωστή τοποθεσία, ενώ στη διάρκεια της πτήσης, μπορείτε να διορθώσετε την τοποθεσία στη διάρκεια της πτήσης μέσω του smartphone σας.

DJI Spark εκπτώσεις TomTop ηλεκτρονικό κατάστημα, DJI Spark: Αποκτήστε το mini drone με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Το ActiveTrack σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε έναν στόχο και να τραβήξετε λήψεις απ’ όποια γωνία επιθυμείτε. Χάρη στους αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι σε όλες τις πλευρές του drone, το DJI Spark παρέχει αποφυγή εμποδίων και συγκρούσεων.

Ο χειρισμός πραγματοποιείται είτε μέσω του smartphone σας, είτε μέσω τηλεχειριστηρίου. Το τηλεχειριστήριο δεν διαθέτει οθόνη, αλλά διαθέτει wi-fi, οπότε δεν είναι απαραίτητη η χρήση του smartphone. Να σημειωθεί όμως ότι το χειριστήριο προσφέρεται μόνο στην Combo έκδοση, αλλιώς θα πρέπει να χειρίζεστε το DJI Spark μέσω της εφαρμογής του.

Ακόμη, το λιλιπούτειο αυτό drone έρχεται με τη λειτουργία PalmControl, η οποία μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπο του χρήστη, να απογειωθεί από την παλάμη του, να δεχτεί εντολές με κινήσεις των χεριών και να επιστρέψει-προσγειωθεί πάλι στην παλάμη του χρήστη. Έτσι, μπορείτε να τραβήξετε και selfie με απλές κινήσεις των χεριών σας.

Το DJI Spark έρχεται με μπαταρία στα 1480mAh και υπόσχεται αυτονομία πτήσης μέχρι 16 λεπτά. Οι διαστάσεις του είναι 43x143x55 χλστ. και το βάρος του είναι 300 γρ. αποτελώντας το ελαφρύτερο, μικρότερο αλλά και οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείας.

Αν θέλετε να έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, μπορείτε να αγοράσετε το DJI Spark Combo το οποίο έρχεται με επιπλέον το τηλεχειριστήριο, ένα hub φόρτισης της μπαταρίας, μια τσάντα ώμου, ένα παραπάνω ζεύγος προπελών (τέσσερες αντί για τρεις που προσφέρει η απλή έκδοση), τέσσερα προστατευτικά προπελών κι ένα καλώδιο τροφοδοσίας.

DJI Spark εκπτώσεις TomTop ηλεκτρονικό κατάστημα, DJI Spark: Αποκτήστε το mini drone με έκπτωση και χωρίς τελωνείο

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alelo

πληρωμένο τελωνείο; εχει καποια επιλογή που στο εγγυάται αυτο; γιατι βλέπω απο κινα έρχεται

Κώστας Βλαχάκης

alelo, Από εμάς δεν μπορείς να έχεις καμία εγγύηση. Μεταφέρουμε ότι αναφέρεται στο site “We offer tax-free shipping to Greece so there’s no customs risk at all”.

Όποιος ενδιαφέρετε να αποκτήσει κάτι από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί τους και να ρωτησει ότι χρειάζεται πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά. Δεν εκπροσωπούμε το συγκεκριμένο κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.