DJI Matrice 600: Επίσημα το πιο δυνατό drone της DJI

Η DJI ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το DJI Matrice 600, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το πιο ισχυρό drone που έχει φτιάξει μέχρι σήμερα. Το Matrice 600 έχει σχεδιαστεί για να σηκώνει τη βαριά κάμερα, αντέχει σε βάρος μέχρι και 6 κιλά.

Το DJI Matrice 600 έχει full υποστήριξη για τις σειρές της DJI, Zenmuse Z15 και το ολοκαίνουριο Ronin-MX (για προσαρμογή καμερών μέχρι 4.5 κιλά) που σχεδιάστηκε να δουλεύει ειδικά με το M600 στον αέρα.

Το Matrice 600 χρησιμοποιεί νέο flight controller Α3 και Lightbridge 2 video transmission τεχνολογία για τη μετάδοση 1080p video σε απόσταση έως και 5 χλμ. Το αυτο-προσαρμοζόμενο σύστημα πτήσης προσαρμόζει τις παραμέτρους αυτόματα με βάση το ωφέλιμο φορτίο. Το σύστημα Α3 μπορεί να αναβαθμιστεί σε A3 PRO, το οποίο χρησιμοποιεί δεδομένα από 3 συστήματα GPS και τρεις μονάδες αδρανειακής μέτρησης.

Επιπλέον, το M600 έχει μια συστοιχία από 6 μπαταρίες για να συνεχίσει την πτήση, σε περίπτωση που μια από αυτές σταματήσει να λειτουργεί. Μπορεί να πετάξει έως και 36 λεπτά με την κάμερα DJI Zenmuse Z5 ή 16 λεπτά με κάτι σαν την RED EPIC.

Υποστηρίζει την εφαρμογή DJI GO, η οποία σου επιτρέπει να παρακολουθείς εξ αποστάσεως το live video, την μπαταρία, τη δύναμη μετάδοσης, αλλά και να κάνετε ρυθμίσεις στην διάφραγμα της κάμερας, την ταχύτητα κλείστρου κλπ.

Τέλος, η DJI Matrice 600 έχει τιμή 4599 δολ. και 1599 δολ. το Ronin-MX.

dji matrice 600 drone, DJI Matrice 600: Επίσημα το πιο δυνατό drone της DJI

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανακιν

Φανταστικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Drones

H Amazon παραδίδει παραγγελίες με drones σε Καλιφόρνια και Τέξας

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων οι παραγγελίες αυξήθηκαν για την Amazon που υλοποίησε το πλάνο παράδοσής τους μέσω drones σε Καλιφόρνια και Τέξας.

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Gear Drones

Ανίχνευση αντικειμένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο απο drones

Με την τεχνολογία του Verizon 5G Edge και της AWS Wavelength έγινε εφικτή η ανίχνευση αντικειμένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση drones.