DJI MAVIC PRO: Σούπερ προσφορά με δωρεάν αποστολή και χωρίς τελωνείο

DJI MAVIC PRO προσφορά δωρεάν μεταφορικά, DJI MAVIC PRO: Σούπερ προσφορά με δωρεάν αποστολή και χωρίς τελωνείο

Το DJI Mavic Pro αποτελεί ένα μικρό αλλά δυνατό drone, το οποίο παρά το μέγεθός του διαθέτει μια αρκετά εξελιγμένη κάμερα 4Κ στα 30fps, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η αυτονομία του.

Η επίδοσή του βασίζεται στους 24 υπολογιστικούς πυρήνες υψηλής απόδοσης και στο ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης με εμβέλεια 7 χλμ και τους 4 αισθητήρες όρασης με σταθεροποίηση χάρη στην τριαξονική μηχανική ανάρτηση.

Ο χειρισμός πραγματοποιείται μέσω τηλεχειριστηρίου, το οποίο έρχεται με οθόνη, η οποία δείχνει τα δεδομένα πτήσης του DJI Mavic καθώς και βίντεο σε πραγματικό χρόνο από το αεροσκάφος στην φορητή συσκευή σας με ανάλυση έως 1080p. Ακόμη διαθέτει GPS/GLONASS και δύο τηλέμετρα με τεχνολογία υπερήχων για καλύτερη πλοήγηση. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίσετε το DJI Mavic Pro ώστε να αποφεύγει εμπόδια, να ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένα εμπόδια και να επιστρέφει πίσω σε εσάς. Η ταχύτητά του φτάνει τα 65 χλμ/ω.

Το DJI Mavic Pro έρχεται με μπαταρία στα 3830mAh και υπόσχεται αυτονομία πτήσης μέχρι 27 λεπτά. Οι διαστάσεις του είναι 198x83x 83 χλστ. και το βάρος του είναι 743 γρ. μαζί με τα καλύμματα και όταν διπλώνεται το μέγεθός του δεν ξεπερνά αυτό ενός μπουκαλιού νερού.

Αν θέλετε να έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, μπορείτε να αγοράσετε το DJI Mavic Pro Combo to το οποίο έρχεται με επιπλέον ένα hub φόρτισης της μπαταρίας, έναν φορτιστή αυτοκινήτου κι ένα Mavic – Battery to Power Bank Adaptor. Το τελευταίο σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε την μπαταρία του DJI Mavic Pro σε Powerbank.

Μπορείτε να βρείτε το DJI Mavic Pro στο κατάστημα TOMTOP, το οποίο τρέχει και μια προσφορά για το επόμενο δεκαήμερο. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε το DJI Mavic Pro έναντι 809,10 ευρώ από 1.079 ευρώ και το DJI Mavic Pro Combo, στα 1025,10 ευρώ από 1259 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα έχετε δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα και τα έξοδα του εκτελωνισμού πληρωμένα.

Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε της προσφοράς, δηλώστε τον κωδικό HXFMAVIC300 στο ταμείο για το DJI Mavic Pro ή HXFMAVIC260 για το DJI Mavic Pro Combo.

DJI MAVIC PRO προσφορά δωρεάν μεταφορικά, DJI MAVIC PRO: Σούπερ προσφορά με δωρεάν αποστολή και χωρίς τελωνείο

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitriskg7

Δεν θα επρεπε, λεω εγω τωρα, να πειτε οτι το link σας ειναι με affiliate?

MANOS

“Ο χειρισμός του DJI Mavic Pro πραγματοποιείται μέσω τηλεχειριστηρίου, το οποίο έρχεται με οθόνη αφής 1080p. ”

Το τηλεχειριστηριο έχει μόνο μια μικρή ασπρόμαυρη οθόνη για τις κύριες ενδείξεις – λειτουργίες και βάζεις το κινητό σου πάνω για τα υπόλοιπα, το έχετε μπερδέψει με τα phantom.

Κατά τα άλλα πολύ καλό και γρήγορο, όποιος το μάθει κάνει παπάδες.

Κώστας Βλαχάκης

Dimitriskg7, Θα το αναφεραμε αν ήταν affiliate. Δεν είμαι όμως. Το άρθρο είναι sponsored, αυτό το αναφέρουμε.

Δημητρης

Τρομερά απίστευτη προσφορά για τα ελληνικά δεδομενα αν σκεφτεί κανείς ότι στα 1025€ παίρνεις το πακέτο fly more combo,ενώ εδώ κοστίζει 1200€ η βασική έκδοση…σίγουρα είναι όμως χωρίς τελωνείο;συγνώμη που ρωτάω ενώ έχει αναφερθεί στο άρθρο αλλά όσο να ναι έχω κάποιους ενδοιασμούς…ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χρήστος

Έχω κι εγώ αμφιβολίες για την πληρωμή του τελωνείου. Ισχύει πράγματι ; Το έχει πάρει κάποιος χωρίς τελωνείο ;

apostolis1211

Το οτι λεει οτι ειναι χωρις τελωνειο…στην περιπτωση που δεν ειναι τι γινεται???
Κ το κυριοτερο, με θεμα εγγυησης το καλυπτει κανεις εδω στην Ελλαδα, κ αν ναι, ποιος?
ευχαριστω εκ των προτερων

Glorious

Είχα και γω τις ίδιες αμφιβολίες με εσάς κατά πόσο θα είναι πληρωμένος ο φόρος εκτελωνισμού, αλλά μόλις πάτησα το λινκ για το mavic combo βρήκα αυτά τα στοιχεία + ότι έβαλα για αποστολή την Κύπρο

Two Extra Batteries / Shoulder Bag / Car Charge / Props / 4K UHD Camera / 7 km Ocusync Transmission / 3-axis Brushless Gimbal / GPS / we will pay tariffs in advance when the DJI Mavic Pro ship to Europe. But Need 7-15 days delivery / we will dispatch the proper plug according to your address

kvstas

Ποσο ασφαλη ειναι το site αυτο …ειστε σιγουροι οτι δεν ειναι απατη γιατι διαβασα διαφορα για αυτους on line.
Kωστα Βλαχακη τι λες ? θελω να παραγειλω το dji combo αλλα δεν ειμαι σγουρος αν το στειλουν και ακομα τα 1025 ευρω για μενα ειναι πολλα χρηματα για να χασω

ευχαριστω

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Αν κάποιος έχει εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μας.

Χρήστος

Παιδιά από το TomTop έχω ψωνίσει αρκετά μικροπαράγματα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όμως όπως είπα είτανε μικροπράγματα. Για μεγάλα ποσά όπως το Mavic δεν μπορώ να πω.

Πανος

Συγνωμη αλλα που ακριβως λεει για free tax…. μονο free shipping λεει.
Απο την ωρα που θα ερθει με γρηγορο courier 3 με 6 μερες θα εχει τελωνειο κανονικα.
Αν πληρωσεις τελωνειο δεν αξιζει…

Γιαννης

Δεν πιστευα ποτε οτι θα βρω dji mavic κατω απο 1,000€. Πολυ καλη ευκαιρια αλλα δυστηχως δεν περισσευει τιποτα…. ελπιζω νοεμβριο-δεκεμβριο να υπαρξει καμια αντιστοιχη προσφορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.