Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει τι συμβαίνει γύρω του.

Το σύστημα βασίζεται σε διπύτηνο επεξεργαστή TI OMAP 1.2GHz με μνήμη RAM 1GB και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Ενσωματώνει Wi-Fi, Bluetooth, Γυροσκόπιο, μικρόφωνο και ακουστικά (Dolby Digital Plus) και η μπαταρία του του προσφέρει αυτονομία έως και 6 ώρες.

Δεν έχει πρόσβαση στο Google Play όμως η Epson το έχει προικίσει με το δικό του application store και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για αυτό. Υπάρχει και η έκδοση με υποδοχή HDMI για απευθείας σύνδεση με Blu-ray player και παρακολούθηση κινηματογραφικών τανιών.

Μαζί παρέχεται και ένα εξωτερικό τηλεχειριστήριο με GPS και επιφάνεια αφής. Η τιμή του στην Ιαπωνία είναι 70.000 yen (περίπου 500 ευρώ).

Epson MOVERIO BT-200, Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

Epson MOVERIO BT-200, Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikozIO

Μα τι όμορφο θεέ μου!

konstantinos99

Οτι πρεπει για ταινιες!Προφανως παει να κοντραρει τα 3d γυαλια της Σονυ και οχι τα google glasees.

Tse

Θα προτιμούσα αντί για χειριστήριο να χρησιμοποιουσες το smartphone σου για τον ελέγχο της,
και φυσικά να μπορείς να προβάλεις και το περιεχόμενο του smartphone σου σε αυτή.

manolis

θα είναι φοβερό με κανά flight simulator!!! 🙂

Ζήσης Βαγγελός

Τέλειο. Φοβερό. Μιλάμε για άλλη εμπειρία με τα γυαλιά αυτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.

Home Cinema Epson

Epson TW5500, Βιντεοπροβολέας 3LCD Full HD

Ο TW5500, ναυαρχίδα της Epson στην κατηγορία βιντεοπροβολέων HD Ready 1080p (Full HD) φθάνει στον εξαιρετικό λόγο αντίθεσης 200000:1 – ένα από τους υψηλότερους της αγοράς – και χρησιμοποιεί πάνελ D7 C2Fine για καθαρές, φωτεινές και ακριβείς εικόνες. Επιπλέον, η πιστοποίηση ISF επιτρέπει τη ρύθμιση του προβολέα από το διανομέα της Epson για να εξασφαλίσει […]