Facebook: Το έξυπνο ηχείο καθυστερεί για ευνόητους λόγους

Facebook έξυπνο ηχείο, Facebook: Το έξυπνο ηχείο καθυστερεί για ευνόητους λόγους

Ένα έξυπνο ηχείο-οικιακό βοηθό αναμενόταν να παρουσιάσει το Facebook στο F8 τον Μάιο, αλλά λόγω της υπόθεσης με την Cambridge Analytica καθώς και την καταγραφή δεδομένων κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει.

Το έξυπνο ηχείο του Facebook θα έρχεται με ενσωματωμένο ψηφιακό βοηθό και δυνατότητες video-chat και αποτελούν μέρος του σχεδίου της εταιρείας να αποτελέσει μέρος της καθημερινότητας των χρηστών. Σε γενικότερο πλαίσιο, θα μοιάζει με το Echo της Amazon.

Με το σκάνδαλο της Cambridge Analytica να τρέχει και την FTC να έχει ξεκινήσει έρευνα για παραβιάσεις των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, δεν φαίνεται να αποτελεί κατάλληλη στιγμή για το Facebook να λανσάρει κάτι τέτοιο.

Παρόλο που το Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει, το Fone Arena αναφέρει ότι το γνωστό κοινωνικό δίκτυο ακόμη έχει στο πρόγραμμά του να λανσάρει το προϊόν μέσα στο έτος όταν τελειώσει η κρίση. Επιπλέον, αναμένεται η εταιρεία να ανακοινώσει νέους, πιο περιοριστικούς κανόνες σχετικά με το τι πληροφορίες συλλέγει από τους χρήστες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.