FidgetlyCTRL: Bluetooth Fidget spinner για gaming

FidgetlyCTRL Bluetooth Fidget spinner, FidgetlyCTRL: Bluetooth Fidget spinner για gaming

Την επιτυχία του fidget spinner ζήλεψε η Fidgetly, δημιουργώντας το FidgetlyCTRL, ένα fidget spinner με Bluetooth για gaming.

Η ιδέα έχει ως εξής: ο χρήστης συνδέει το fidget spinner του με το smartphone του που έρχεται με την αντίστοιχη εφαρμογή και η οποία παρέχει στον χρήστη δεδομένα σχετικά με τη χρήση του.

Δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να μάθει καινούρια κόλπα, να ανταγωνιστεί με τους φίλους του αλλά και να χρησιμοποιήσει το fidget spinner για να παίξει παιχνίδια σαν controller το οποίο χρησιμοποιεί ανιχνευτή κίνησης 360 μοιρών.

FidgetlyCTRL Bluetooth Fidget spinner, FidgetlyCTRL: Bluetooth Fidget spinner για gaming

Οι λειτουργίες αυτές είναι δυνατές λόγω του γυροσκόπιου και του επιταχυνσιόμετρου που διαθέτει το Fidget spinner.

Έτσι, σε ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να αγγίξετε την οθόνη του τηλεφώνου σας για να πραγματοποιήσετε μια επίθεση, θα μπορούσατε να γυρίσετε δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα το spinner, ή αν πραγματοποιούσατε την επίθεση κάνοντας μια διαγώνια κίνηση στην οθόνη, να κρατήσετε το spinner υπό μια συγκεκριμένη γωνία.

Η τιμή του θα είναι 39,99 δολάρια και αναμένεται να λανσαριστεί το φθινόπωρο αλλά είναι διαθέσιμο ήδη για προπαραγγελία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geraldo Aliai

Άργησαν λίγο , κάνα εξάμηνο νομίζω , αλλά δεν πειράζει .

bezilys

Έλεος με αυτή την αιδοία!

Mary

Με την ποια; τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;

bezilys

@Mary με αυτό το fridget spinner!

nikmour

@bezilys “αηδία”. Όπως εννοεί η @Mary, το “αιδοία” φερνει σε κάτι άλλο.

Παπαροκας tiamat

ωπα ρε νικμουρ φιλολογε

bezilys

@nikmour ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!

nikmour

@Παπαροκας tiamat , @bezilys είστε ηλίθιοι.

bezilys

@nikmour δεν πρόκειται να ρίξεις καμία έτσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear gadget

Digital Innovations ChargeDr, Γεύση ΟN/OFF Charge λειτουργίας σε laptop

Στα περισσότερα laptop οι θύρες USB δεν έχουν αρκετή δύναμη για να φορτίσουν συσκευές όπως ενα tablet με μεγάλη μπαταρία. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπετε συνήθως το μήνυμα “Cannot charge” όταν συνδέσετε π.χ. ένα iPad σε ένα φορητό υπολογιστή.

Gear gadget Gadgets iPhone 5

PhotoFast iFlashDrive, Εξωτερικό μέσο αποθήκευσης για τις iOS συσκευές

To iFlashDrive είναι ένας αντάπτορας της PhotoFast για συσκευές Apple. Είναι crossplatform (συμβατός με όλα τα OS) και δεν προϋποθέτει την ύπαρξη δικτύου ή την παρεμβολή PC/ Mac μηχανήματος προκείμενου να ολοκληρωθεί η διαδικασια μεταφοράς των δεδομένων μεταξύ iOS συσκευών κάθε τύπου.

Gear gadget Gadgets iPhone

Manfrotto KLYP, Προσθέστε επαγγελματικά αξεσουάρ φωτογραφίας στο iPhone

Το iPhone 4S τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες και τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα πιο επαγγελματικά αυτή τη δυνατότητα φωτίζοντας με LED το θέμα μας (φωτογραφίες και βίντεο). H Manfrotto γνωστή στους κύκλους των επαγγελματιών φωτογράφων για τα αξεσουάρ της παρουσίασε το KLYP.

Gear gadget Gadgets NFC

Έξυπνες κάλτσες με NFC! [video]

Το δημιούργησαν και αυτό! Έξυπνες κάλτσες με ετικέτες NFC που επιτρέπουν στον χρήστη να τις ελέγχει και να τις κατηγοριοποιεί (γέλια). Κάνοντας χρήση ενός scanner αλλά και του απαραίτητου application για iPhone (γιατι δεν το έβγαζε πρώτα σε Android;) ο νοικοκύρης ή η νοικοκυρά τσεκάρει την προέλευση της κάλτσας, πόσες φορές αυτή έχει πλυθεί αλλά […]