FitBit Tracker, Ελέγχει τον ύπνο και τη φυσική σας κατάσταση

Μήπως για τα (λίγα;) παραπανίσια κιλά σας ή την έντονη κούρασή σας ευθύνεται η έλλειψη άθλησης και ποιοτικού ύπνου; Συνηθίζουμε να λέμε ότι είμαστε όλη μέρα στο τρέξιμο, άραγε όμως αυτό συμβαίνει πραγματικά και πόσο ποιοτικά κοιμόμαστε για να ανακτούμε δυνάμεις? Το FitBit Tracker είναι ένα pedometer που έχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας σαν clip στις τσέπες ή τα μπλουζάκια σας, ενώ όταν κοιμάστε θα το φοράτε στο χέρι σαν περικάρπιο.

, FitBit Tracker, Ελέγχει τον ύπνο και τη φυσική σας κατάσταση

Το FitBit, είναι μια μικρή ασύρματη συσκευή που σας παρακολουθεί 24/7 καταγράφοντας τα βήματα που διανύσατε, την απόσταση, την ένταση της γυμναστικής σας, τις θερμίδες που κάψατε αλλά και τον ύπνο που πήρατε!

Μην το αντιμετωπίσετε όμως σαν ένα συνηθισμένο pedometer: μπορεί να διακρίνει πότε χρησιμοποιήσατε το ασανσέρ αντί τις σκάλες, γνωρίζει πόσο και αν κοιμηθήκατε καλά το περασμένο βράδυ και αν με το χέρι στη καρδιά ή στο Ευαγγέλιο δηλώσετε στο FitBit website την ημερήσια διατροφή σας, θα αποφθεχθεί με βάση τα υπόλοιπα στοιχεία πόσο κοντά ή μακριά είστε από τους στόχους σας και ποια ποσότητα πρόσληψης θερμίδων χρειάζεστε. Τα στοιχεία μεταφέρονται ασύρματα μέσω του FitBit base station που είναι παράλληλα και ο φορτιστής της συσκευής (χρόνος αυτονομίας 10+ ημέρες).

Στο FitBit site θα βρείτε όλα τα στατιστικά και τα διαγράμματα που αναλύουν την πρόοδο και την άσκησή σας, πόσο δραστήριος-α ήσασταν στη διάρκεια της ημέρας μετρώντας σε διαστήματα ωρών-άρα φαίνονται οι ώρες που στρογγυλοκάθεστε! -ακόμα πότε ξαπλώσατε (μπορείτε να τσεκάρετε κιόλας και τον αγαπημένο-η σας), πόση ώρα χρειάστηκε για να κοιμηθείτε και πόσες φορές ξυπνήσατε ενδιάμεσα στο βράδυ! Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε στο on-line community ή και να ανταγωνίζεστε τους φίλους σας!

Το FitBit θα κυκλοφορήσει το πρώτο τετράμηνο του 2009 στα περίπου 100 δολάρια. Προσωπικά, θα το χρειαστώ πάνω από όλα για να αποδείξω σε μερικούς – μερικούς πώς όντως τρέχω όλη μέρα και δικαιολογούμε όταν νυστάζω νωρίς γιατί δεν κοιμάμαι και πολύ! Χμ…

www.fitbit.com

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;