HomePod: Βαθμολογήθηκε με 1/10 από το iFixit

HomePod βαθμολογήθηκε 1/10 ifixit, HomePod: Βαθμολογήθηκε με 1/10 από το iFixit

Η Apple έχει λίγα εικοσιτετράωρα που διαθέτει το HomePod στην αγορά και πρόκειται για μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία. Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να επισκευαστεί το ηχείο αν κάτι πάει στραβά;

Με το ποσό επισκευής / αντικατάστασης του HomePod από την Apple σε περίπτωση δυσλειτουργίας να είναι… 279 δολάρια (η συσκευή κοστίζει 349 δολάρια καινούργια), το iFixit θέλησε να μάθει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να επιδιορθωθεί μια βλάβη στο νέο έξυπνο ηχείο. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν γιατί η Apple έχει κοστολογήσει τόσο υψηλά την τιμή του service. Σύμφωνα με το iFixit, το HomePod είναι κατασκευασμένο “σαν τανκ” που σημαίνει μεν πως πρόκειται για μια πολύ στιβαρή και ποιοτική συσκευή, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να επισκευαστεί. Μόνο τα αναγνωρισμένα κέντρα ελέγχου της Apple μπορούν να προχωρήσουν στην επιδιόρθωση χωρίς να προξενήσουν προβλήματα στα εξαρτήματα του ηχείου.

Όσοι σκέφτεστε την αγορά του HomePod (όταν εκείνο φτάσει σε ελληνικό έδαφος) καλό είναι να έχετε στο νου σας πως αν κάτι πάει στραβά, ίσως να πρέπει να πληρώσετε ένα πόσο πολύ κοντινό της αρχικής τιμής. Όλα βέβαια αλλάζουν αν εγγραφείτε στο (επί πληρωμή) πρόγραμμα AppleCare+. Όπως και να έχει, οι κάτοχοι του HomePod θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί δεν πρόκειται για μια συσκευή που επιδιορθώνεται εύκολα.

HomePod βαθμολογήθηκε 1/10 ifixit, HomePod: Βαθμολογήθηκε με 1/10 από το iFixit

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μakis

Τ’ είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα.

mixtri

iThrow it better.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.