Folli Follie και VISA: Πλήρωσε με τα κοσμήματά σου

, Folli Follie και VISA: Πλήρωσε με τα κοσμήματά σου

Η Visa και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με τη Follie Follie και τη Links of London ανακοίνωσαν τη δημιουργία κοσμημάτων με δυνατότητα πληρωμής. Τα πρωτότυπα προϊόντα της σειράς παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Visa και στο χώρο Visa Everywhere Garden κατά τη διάρκεια της έκθεση MWC 2018 στη Βαρκελώνη.

Η Visa και η ΕΤΕ συνεργάστηκαν με τις εταιρείες Folli Follie και Links of London, με σκοπό να δημιουργήσουν δαχτυλίδια και βραχιόλια με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων πληρωμών, τα οποία θα επιτρέπουν στους καταναλωτές να ολοκληρώνουν τις πληρωμές τους εύκολα και με ασφάλεια, σε οποιοδήποτε τερματικό με τεχνολογία contactless.

Η σειρά κοσμημάτων, η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στη φετινή χρονιά, θα είναι αρχικά διαθέσιμη στους Έλληνες καταναλωτές. Το έργο συντονίζει η εταιρεία μάρκετινγκ και τεχνολογίας QIVOS η οποία συνεργάζεται με τις εταιρείες Visa, ETE, Folli Follie και Links of London, ενώ η ίδια έχει αναλάβει τη συνολική διαχείριση και υλοποίησή του.

, Folli Follie και VISA: Πλήρωσε με τα κοσμήματά σου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featuredtv MWC 2018 Wiko

Η Wiko Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Wiko Mobile με έδρα την Γαλλία έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στην ελληνική αγορά παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των προσιτών smartphones. Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη έδωσε το «παρών» με την παρουσίαση οκτώ νέων μοντέλων, ανάμεσά τους και τα bezel-less Wiko View 2 και View […]

Reviews featured MWC 2018 Sony Xperia

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη η Sony Mobile ανακοίνωσε τα smartphones Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact αλλά και τα ασύρματα ακουστικά Xperia Ear Duo. Το Techblog, παρόν για ακόμα μια χρονιά στην Βαρκελώνη περιηγήθηκε στο booth της Sony και ετοίμασε ένα χορταστικό βίντεο.

Internet MWC 2018 Nokia

Η Nokia είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής (στα social media) του MWC 2018

Η Nokia συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της στο MWC 2018. Ο Φινλανδός κατασκευαστής παρουσίασε πέντε κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα είναι feature phone (η αναγέννηση του θρυλικού 8110), ενώ τα άλλα mid-rane και high-end προτάσεις.

Smartphones MWC 2018 Samsung Samsung Galaxy

Το Samsung Galaxy S9+ κερδίζει το βραβείο “Best New Connected Device” [MWC 2018]

Η Samsung στο φετινό Mobile World Congress 2018 παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο smartphone της και αυτό ανταμείφθηκε με το βραβείο “Best New Connected Device”.