Φωτογραφίες του Charge 3 δείχνουν το νέο σχεδιασμό του fitness wearable της Fitbit

fitbit charge 3 fitness wearable φωτογραφίες, Φωτογραφίες του Charge 3 δείχνουν το νέο σχεδιασμό του fitness wearable της Fitbit

Η Ολλανδική ιστοσελίδα Nieuwe Mobiel αποκάλυψε φωτογραφίες του Charge 3 που είναι η επόμενη fitness φορετή συσκευή της Fitbit, η οποία έχει εξειδίκευση σε τέτοιες συσκευές.

Η Fitbit το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί στην κατηγορία των smartwatch με τα Fitbit Ionic, Fitbit Blaze και το Fitbit Versa να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της εταιρείας. Θα πρέπει να αναφέρουμε όμως πως η εταιρεία αυτή είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τις fitness φορετές συσκευές της, με το Charge 3 να έρχεται να αναθερμάνει τη φήμη της εταιρείας πάνω σε αυτήν την κατηγορία συσκευών.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Ολλανδική ιστοσελίδα δείχνουν το Charge 3 της Fitbit χωρίς να γίνεται γνωστό κάτι σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο το πως είναι εμφανισιακά η συσκευή. Εκεί βρίσκεται μια διαφορά σε σύγκριση με το Fitbit Charge 2, μιας και η οθόνη μοιάζει να είναι κάπως διαφορετική από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου. Επίσης, απουσιάζει το κουμπί στο πλάι της συσκευής και ενδεχομένως να έχει αντικατασταθεί από μια περιοχή, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, που λειτουργεί σαν κουμπί αφής.

Η ύπαρξη κουμπιού αφής δε θα πρέπει να μας παραξενεύει μιας και τα Fitbit Alta και Alta HR δεν έχουν κουμπιά και η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά μέσω της οθόνης αφής, ενώ ακόμα και η Garmin, που είναι ανταγωνιστής της Fitbit, έχει καταργήσει τη χρήση συμβατικών κουμπιών. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως το Charge 3 ενδεχομένως να διαθέτει οθόνη αφής μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να το χειρίζονται μέσω πατημάτων σε αυτήν.

Τέλος, φαίνεται πως το Fitbit Charge 3 θα διαθέτει διαφορετικά λουράκια όπως αυτά που είναι κατασκευασμένα από ύφασμα, για καθημερινή και πιο casual χρήση, αλλά και sport λουράκια τα οποία δίνουν καλύτερη αίσθηση στο χέρι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

fitbit charge 3 fitness wearable φωτογραφίες, Φωτογραφίες του Charge 3 δείχνουν το νέο σχεδιασμό του fitness wearable της Fitbit

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Fitbit

Fitbit: Καταργεί ανοιχτές ομάδες, περιπέτειες και προκλήσεις από την εφαρμογή της

H Fitbit ενημερώνει πως εργάζεται στο να βελτιώσει την εφαρμογή της παρέχοντας τα καλύτερα εργαλεία φυσικής κατάστασης στους χρήστες της.

Gear Fitbit Pixel Watch

Fitbit: Nέα πατέντα δείχνει ότι αναπτύσσει εργαλεία για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

H Fitbit πρόσφατα υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια force-sensitive οθόνη προκειμένου να μετριέται η αρτηριακή πίεση.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear featured Fitbit Google Wallet

Fitbit Sense 2 και Versa 4: Παίρνουν το πρώτο τους update

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους, το Fitbit διαθέτει την πρώτη ενημέρωση για τα Sense 2 και Versa 4 με μια τριάδα νέων χαρακτηριστικών.