Fujifilm FinePix S1, Η πρώτη αδιάβροχη φωτογραφική με 50x zoom

Στην έκθεση CES 2014 η Fujifilm θα παρουσιάσει τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή FinePix S1 με superzomm 50x που αντέχει στο νερό και τη σκόνη. Η κατασκευή της την κατατάσει στην κατηγορία compact και βασίζεται σε αισθητήρα CMOS 16.4 Megapixel με φακό 24-1200mm σε φορμά 35mm με μέγιστο διάφραγμα F/2.8-F/5.6 και ISO έως 12800.

H FinePix S1 έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD 1920×1080 pixels 60p, ενσωματώνει ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο, οθόνη 3 ιντσών και Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση και επικοινωνία με smartphones και tablets. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με τιμή που θα ξεκινάει από τα 500 δολάρια Αμερικής.

Fujifilm FinePix S1, Fujifilm FinePix S1, Η πρώτη αδιάβροχη φωτογραφική με 50x zoom

Fujifilm FinePix S1, Fujifilm FinePix S1, Η πρώτη αδιάβροχη φωτογραφική με 50x zoom

Fujifilm FinePix S1, Fujifilm FinePix S1, Η πρώτη αδιάβροχη φωτογραφική με 50x zoom

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear FujiFilm

Fujifilm X-A10: Επίσημα η πιo οικονομική mirrorless της σειράς Χ

Η Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την Fujifilm X-A10, ένα νέο μέλος της σειράς X, η οποία είναι και η πιο οικονομική της σειράς. Η νέα Fujifilm X-A10 έχει τιμή στα 499.95 δολάρια και η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Ιανουάριο.

Smartphones FujiFilm

Fujifilm X-T2: Επίσημα η νέα mirrorless ναυαρχίδα

H Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την ναυαρχίδα της στη σειρά X, την Fujifilm X-T2. Η κάμερα έρχεται με 24.3 Μegapixel APS-C X-Trans CMOS III αισθητήρα και X-Processor Pro, έχει ISO 100 έως 6400 και για πρώτη φορά στη σειρά X έχουμε κάμερα με 4K video έως και 30fps.

Gear FujiFilm

Fujifilm Instax Mini 70: Selfie κάμερα με instant film

Η Fujifilm πήρε την μόδα των selfies και την πήγε σε κάτι πιο ρετρό με την instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 70, η οποία χρησιμοποιεί instant film. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τραβάτε φωτογραφίες οι οποίες θα τυπώνονται εκείνη τη στιγμή, κάτι σαν τις Polaroid. Ο ενσωματωμένος καθρέφτης στην μπροστινή πλευρά βοηθά τους selfie-lovers να […]

Gear CES 2014 MWC 2014 Sony

Sony SmartBand, διαθέσιμο τον Μάρτιο

Το νέο SmartBand της Sony, για το οποίο είχαμε ενημερωθεί στο παρελθόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Mάρτιο. Το νέο wearable της εταιρίας, το οποίο συνδεέται μέσω Bluetooth ή NFC με την συσκευή σας, παρακολουθεί τις αθλητικές σας δραστηριότητες, την κοινωνική σας αλληλεπίδραση και πολλά ακόμα. Επίσης, προσαρμόζεται σε λουράκια σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων και σαν […]