G Service από τον ΓΕΡΜΑΝΟ: 20% φθηνότερα σε επισκευές συσκευών

G Service από τον ΓΕΡΜΑΝΟ 20% φθηνότερα σε επισκευές συσκευών, G Service από τον ΓΕΡΜΑΝΟ: 20% φθηνότερα σε επισκευές συσκευών

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν 20% φθηνότερα επισκευές σε smartphones, tablets, wearables, laptops και drones, που αποστέλλονται από οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο κεντρικό SERVICE, μέσω της υπηρεσίας εξουσιοδοτημένου service G Service.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκτός εγγύησης επισκευές, από σήμερα 23 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, εφ’ όσον τεχνικά υπάρχει δυνατότητα επισκευής. Με τη βοήθεια των πάνω από 300 εξειδικευμένων συμβούλων service της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καταναλωτές θα μπορούν ακόμη πιο οικονομικά να επισκευάσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας, ώστε να λειτουργούν πάντα σαν καινούργια.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο service, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει:
• εξουσιοδοτημένο service σε πάνω από 30 κατασκευαστές, όπως APPLE, SAMSUNG, SONY, NOKIA, LG, MLS, HUAWEI, ZTE, ALCATEL, HTC, LENOVO, COOLPAD, XIAOMI, WIKO, κ.ά., ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο πελάτης.
• έναν εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, αλλά και δωρεάν έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία με την υπηρεσία G Check up (τα 12 σημεία ελέγχου της συσκευής είναι: κάμερα, οθόνη αφής, πλήκτρα, ακουστικά, ηχείο, φόρτιση, μικρόφωνο, Wi-Fi, Bluetooth, έκδοση λειτουργικού, Μνήμη, Δίκτυο-Υπάρχων πάροχος).
• επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού (εφόσον υπάρχει η αντίστοιχη διαθεσιμότητα συσκευών στο φυσικό κατάστημα), με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή, ώστε να μην μένουν οι πελάτες ούτε στιγμή, χωρίς κινητό.
• διαρκή ενημέρωση του πελάτη για την πορεία της επισκευής.

Παράλληλα, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στη συστηματική εκπαίδευση των εξειδικευμένων συμβούλων της στο service, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης ετησίως, για να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας.

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτουν ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο με εξουσιοδοτημένους τεχνικούς service και εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

ναι τρομερη εμπειρια!

Μια φορα πηγα το δικαρτο κινητο μου στο οποιο η 1η καρτα cosmote δεν ειχε 4G & internet. H 2η vodafone δανικη απο φιλο δουλευε κανονικα. Μπαινω λοιπον και λεει η κοπελιτσα κατευθειαν, το κινητο σας εχει βλαβη, αφηστε το στο σερβις. Το πηρα κι εφυγα, πηγα cosmote, καλεσαν τεχνικο και τελικα ειχαν προβλημα με τη συνδεση μου. Να συμπληρωσω, ημουνα σε διαδικασια απο διακοπη συμβολαιου σε καρτα.

GREGORIO

Ολίγον άσχετο με τα κινητά αλλά θέλω να δώσω ένα παράδειγμα, είχα πετύχει μια σχετικά καλή τιμή σε ένα εσωτερικό για LapTop SSD στο ίντερνετ και είδα από τα Public μια σχετική παρόμοια διαφήμιση με του Germanoυ απλά αφορούσε και τους υπολογιστές, πάω και εγώ με τον SSD και το LapTop μου και τους λέω πόσο κοστίζει η εγκατάσταση του SSD στο LapTop μου ? 85€ μου λένε και θα το πάρεις την άλλην εβδομάδα, όπως είμαι κάνω αναστροφή πάω σε ένα συνοικιακό κατάστημα τις προκοπής φυσικά και μέσα σε 2 ώρες και με κόστος 35€ είχα τον SSD μου στο LapTop μου, αν λοιπόν ο Germanos τα Public κλπ εταιρίες θέλουν να προσφέρουν πραγματικό σέρβις που να ελκύει τον κόσμο καλό θα είναι να κοιτάξουν τις ΤΙΜΈΣ τους και την ΤΑΧΎΤΗΤΑ, δεν γίνεται να δίνεις τον υπολογιστή σου και το κινητό σου και να περιμένεις ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ για δουλειά μιας ώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.