Gear

Samsung Galaxy S23 series: Κυκλοφόρησαν αξεσουάρ κάμερας

Τα σημερινά smartphone ναυαρχίδες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολύ δυνατά στον φωτογραφικό τομέα και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμα και ενός επαγγελματία.

Η σειρά Galaxy S23 – και ειδικότερα το Galaxy S23 Ultra – ανήκει σε αυτή την κατηγορία και είναι φυσικό και επόμενο η Samsung να κυκλοφορήσει αξεσουάρ για την κάμερα, για όσους διαθέτουν την Gadget Case.

Πρόκειται για μια λεπτή βάση τριπόδου και μια λαβή κάμερας, τα οπeοία μπορούν να προσαρτηθούν και να αποσπαστούν από τη θήκη.

Η βάση τριπόδου καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο όταν είναι διπλωμένη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως stick για να τραβάτε ενώ την κρατάτε στο χέρι. Φαίνεται να είναι κατασκευασμένή από μέταλλο και φαίνεται αρκετά στιβαρή. Επιπλέον, το τηλέφωνο μπορεί να έχει τόσο κατακόρυφο όσο και οριζόντιο προσανατολισμό όταν είναι προσαρτημένο στο μικρό τρίποδο.

Το άλλο αξεσουάρ είναι μια μηχανοκίνητη συσκευή που μπορεί να λειτουργήσει είτε ως λαβή κάμερας είτε ως μικροσκοπική βάση. Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο Bluetooth που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το κλείστρο από απόσταση και να αλλάξετε την κλίση της βάσης.

Το Slim Tripod Stand είναι ήδη προς πώληση στον ιστότοπο της Samsung στο Ηνωμένο Βασίλειο για 34 £. Το Camera Grip, ωστόσο, δεν έχει λάβει ακόμη μια τιμή.

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2023 13:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.