Galaxy Sport: Αυτό είναι το νέο smartwatch της Samsung

Samsung Galaxy Sport νέο smartwatch, Galaxy Sport: Αυτό είναι το νέο smartwatch της Samsung

Το νέο smartwatch της Samsung θα ονομάζεται Galaxy Sport (κωδική ονομασία SM-R500) και αναμένεται να είναι το πρώτο wearable της εταιρείας με φωνητικές εντολές Bixby. Το περιμένουμε στο Λονδίνο μαζί με τα νέα Galaxy S10, S10+ και S10e στις 20 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό το press render που κυκλοφόρησε σήμερα βλέπουμε καθαρά το ποια θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του Galaxy Sport το λουράκι σιλικόνης του οποίου μας θυμίζει αρκετά αυτό του αντίστοιχου Apple Watch.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε 4GB μνήμη RAM, NFC για πληρωμές όπου αυτές υποστηρίζονται, ενσωματωμένο GPS, Wi-Fi, Bluetooth και αδιαβροχοποίηση κατά τα πρότυπα IP.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Δεν μου φαίνεται και πολύ αρσενικό.

VasilisN9

@Thanoslam εμένα μου αρέσει πολύ.. και με βάζεις σε σκέψεις τώρα. Ρε λες;

Παιδιά εγώ μια χαρά βλέπω το design του. Στην τελική, ότι αρέσει στον καθένα φοράει.

Manoslve

Αρκετά όμορφο

Εωσφόρα

Αρσενικό, γυναικείο, trans ή queer, ποιος εχ*σθη? Θέλω να πω, βαλ’ το και τελείωνε, ή μην το βάλεις. Για να μην θυμηθώ το πόσο άχρηστο είναι ένα smartwatch στην τελική. Εκτός αν θες να γυμνάζεσαι. (?)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.