Gear

Galaxy Watch5: Λεπτομερή screenshots δείχνουν ότι τρέχει One UI Watch 4.5

Το Galaxy Watch5 της Samsung αναμένεται να φτάσει με την φθινοπωρινή εκδήλωση παρουσίασης υλικού, η οποία είθισται να γίνεται μετά τον Αύγουστο. Θα είναι άραγε το πιο άσχημο της χρονιάς;

Ο γνωστός leaker @evleaks μας παρουσιάζει λεπτομερή στιγμιότυπα οθόνης της επόμενης έκδοσης του One UI Watch 4.5 της Samsung μέσω του Wear OS 3.5.

Ακόμα, φανερώνεται πως έχει ενημερωμένη διεπαφή πληκτρολογίου QWERTY που δείχνει τρεις μεθόδους για την εισαγωγή κειμένου: υπαγόρευση, πληκτρολόγιο και χειρόγραφο.

Άλλες εικόνες αποκαλύπτουν ότι το Galaxy Watch5 θα υποστηρίζει γραμμές διπλής SIM από τη συσκευή υποδοχής του, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει εάν θα χρησιμοποιεί SIM1 ή SIM2 όταν παίρνει τηλέφωνο ή στέλνει μήνυμα.

Τέλος, υπάρχουν κάποιες δυνατότητες προσβασιμότητας. Πρώτον, οι χρήστες με προβλήματα όρασης θα μπορούν να πατήσουν δύο φορές το κουμπί αρχικής οθόνης για να ενεργοποιήσουν το TalkBack, που θα διαβάζει δυνατά ότι εμφανίζεται στην οθόνη. Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση προσβασιμότητας για αχρωματοψία, ισορροπία ήχου αριστερά/δεξιά και δυνατότητα αλλαγής του τρόπου με τον οποίο ανταποκρίνεται στα πατήματα.

Το Samsung Galaxy Watch5 έρχεται με προεγκατεστημένο το One UI Watch 4.5 με βάση το Wear OS 3.5.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.