SPLASH INTO SUMMER: Καλοκαιρινά δώρα τεχνολογίας από το ΓΕΡΜΑΝΟ

“SPLASH INTO SUMMER”: Νέα καλοκαιρινή ενέργεια από τον ΓΕΡΜΑΝΟ με δώρα τεχνολογίας για όλους

καλοκαιρινή ενέργεια ΓΕΡΜΑΝΟΣ SPLASH INTO SUMMER, SPLASH INTO SUMMER: Καλοκαιρινά δώρα τεχνολογίας από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Δώρα τεχνολογίας, όπως SAMSUNG GALAXY S9, Gear Sport και SAMSUNG Level Box Slim, προσφέρει η καλοκαιρινή ενέργεια του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για τους καταναλωτές “SPLASH INTO SUMMER”.
¨
Όλοι όσοι επισκεφτούν κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας στην Ελλάδα, έως και τις 31 Αυγούστου, θα μπορούν να κερδίσουν, απλά παίρνοντας μέρος στη δράση.

Για να κερδίσουν το δώρο τους, οι καταναλωτές καλούνται να σκανάρουν το εικονίδιο SHAZAM της ενέργειας “SPLASH INTO SUMMER”, που θα βρουν στο germanos.gr και στα καταστήματα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ή εναλλακτικά μπορούν να κάνουν audio SHAZAM κατά τη διάρκεια προβολής του σχετικού τηλεοπτικού σποτ.

Στη συνέχεια, οι χρήστες μεταφέρονται σε ένα καλοκαιρινό Augmented Reality περιβάλλον και, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, λαμβάνουν με SMS τον προσωπικό τους κωδικό. Με τον κωδικό αυτό μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και να ανακαλύψουν τι κέρδισαν, μέσα από μία μεγάλη γκάμα δώρων τεχνολογίας.

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr, εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά της τεχνολογίας, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε δημοφιλή smartphones, tablets, gadgets, TVs, laptops και αξεσουάρ. Με τη βοήθεια των Tech Experts, των εξειδικευμένων συμβούλων τεχνολογίας του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, οι καταναλωτές μπορούν να σετάρουν τις συσκευές τους και να αξιοποιούν τις απεριόριστες δυνατότητες των προηγμένων προϊόντων τεχνολογίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.