GOkey, φορτιστής, εντοπισμός κλειδιών και USB όλα σε ένα

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μείνετε από μπαταρία στο smartphone την ώρα που την έχετε περισσότερη ανάγκη; Να χάσετε τα κλειδιά σας και να μην μπορείτε να τα βρείτε με τίποτα ή να χάσετε το κινητό σας ή ακόμα πόσες φορές χρειάζεστε ενα USB και δεν το έχετε κάπου πρόχειρο; Σε όλα αυτα τα μικρά καθημερινά προβλήματα έρχεται να δώσει λύση το GOkey.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «έξυπνο» μπρελόκ το οποίο όμως δεν είναι απλό διακοσμητικό κλειδιών αλλά είναι λειτουργικό και λειτουργεί σε iOS, Android και Windows Phone.

Το Gokey λειτουργεί ως φορτιστής καθώς έχει δική του μπαταρία η οποία μπορεί να παρατείνει την μπαταρία του κινητού για να αντέξει έως και δυο ώρες ομιλίας. Πέρα από αυτό, έχει USB καλώδιο για να μπορείτε να συνδέετε το κινητό με τον υπολογιστή και καθώς φορτίζει η μπαταρία του κινητού φορτίζει και η δική του μπαταρία.

Αυτές όμως δεν ειναι οι μόνες λειτουργίες του καθώς μπορεί μέσω του Bluetooth να εντοπίσει μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό τα κλειδιά σας εαν τα έχετε χάσει αλλά και το αντίστροφο. Μπορείτε δηλαδή να εντοπίσετε το κινητό μέσω ενός κουμπιού στο Gokey.

Τέλος, το πολυεργαλίο-μπρελόκ λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος καθώς έχει χωρητικότητα 8GB, 16GB και 32GB, ανάλογα με το ποιό μοντέλο προτιμάτε.

Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά καθώς είναι μια ιδέα η οποία ανέβηκε στο Indiegogo για να ζητήσει crowdfunding και σε μόλις 4 ημέρες κατάφερε να ξεπεράσει τον στόχο των $40,000.

Το κόστος αγοράς για τα 8GB είναι στα $59, για τα 16GB στα $69 ενώ η έκδοση των 32GB είναι στα $79. Για διεθνείς αποστολές το κόστος ανεβαίνει κατά $10.

, GOkey, φορτιστής, εντοπισμός κλειδιών και USB όλα σε ένα

, GOkey, φορτιστής, εντοπισμός κλειδιών και USB όλα σε ένα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

πάρα πολύ κάλο. πολύ καλή ιδέα λειτουργεί σαν usb,φορτιστή και για να εντοπίζεις τα κλειδιά σου η να σε βοηθάει να εντοπίσεις το κινητό σου απλά τέλειο

mpampis13

Πολύ ωραίο πραγματικά μακάρι να βγει συντομα

angelino

καταπληκτικο !!! οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.