OK GLASS, PLAY A GAME

Σύμφωνα με την Google, το Google Glass αποτελεί ένα “συναρπαστικό μέρος για να παίξεις”. Για να αναδείξει λοιπόν τις μοναδικές δυνατότητες του, η Google δημιούργησε ένα βίντεο που παρουσιάζει πέντε mini-games και τα οποία διατίθενται για download μέσω του Glass Explorers.Τα πέντε νέα mini-games είναι πραγματικά μικρά και απλά, εκτελώντας άριστα τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν.

Τα Tennis, Balance, Clay Shooter, Matcher και Shape Splitter games χρησιμοποιούν φωνή, κινήσεις και αισθητήρες , καθιστώντας τα εύκολα για κάθε χρήστη. To Tennis είναι μία παραλλαγή του κλασσικού παιχνιδιού, απλά αντί για ρακέτα χρησιμοποιείτε το κεφάλι σας για να χτυπήσετε την μπάλα, ενεργοποιώντας το γυροσκόπιο και τον αισθητήρα επιτάχυνσης των γυαλιών.

Το Balance, σας μετατρέπει σε My Fair Lady καθώς σας βάζει να μεταφέρετε αντικείμενα με το κεφάλι σας προσπαθώντας να μην τα ρίξετε κάτω. Το Clay Shooter αποτελεί ένα shooting game ενώ το Macher σας προτρέπει να βρείτε όμοιες κάρτες. Τέλος, το Shape Splitter απαιτεί να κινείτε τα χέρια σας μπροστά στην κάμερα για να κόψετε αντικείμενα σε μικρότερα κομμάτια!

Μέσω των παιχνιδιών αυτών, η Google προσπαθεί να δείξει ότι τα Google Glass μπορούν να γίνουν πιο φιλικά για τους χρήστες καθώς και να δώσει ιδέες στους προγραμματιστές να πειραματιστούν με το hardware του Glass.

Εν αναμονή λοιπόν για τις αντιδράσεις των developers καθώς η προσπάθεια της Google να κάνει τα Google Glass πιό φιλικά μόλις ξεκίνησε!

, OK GLASS, PLAY A GAME

, OK GLASS, PLAY A GAME

, OK GLASS, PLAY A GAME

, OK GLASS, PLAY A GAME

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

χαχα να περπατάς στον δρόμο και να κάνεις καρατιές…

tomtik

google γυαλιά και διαδραστικό συζυγικό σεξ:
“ok google *uck”
και αισθητήρας πάνω στα γυαλιά υπολογίζει την απόσταση των προσώπων και σε κλίμακα προβάλει πάνω στο πρόσωπο της συζύγου φωτογραφίες
γνωστών/ωραίων γυναικών.Γλιτώνεις την σακούλα.
Ταυτόχρονα με το γυροσκοπιο κ άλλο αισθητήρα υπολογίζεται η διάρκεια και η ένταση της πράξης,στοχευμένες διαφημίσεις και προτάσεις της google περνάνε στην οθόνη,διαφημίσεις για βοηθήματα και διατροφολογικες συμβουλές.Ταυτόχρονα κανείς υψηλό σκορ σε διάρκεια ή ένταση και το κάνεις upload για share και likes στο facebook.Επειδή όμως ο Μήτσος καπνίζει έχει και μπυροκοιλια(και τελειώνει το καθήκον πριν αρχίσει )έχει ειδικό app που ξεγελά τους αισθητήρες,η διάρκεια και η ένταση της παλινδρόμησης δεκαπλασιαζονται.
πεδίο δόξης λαμπρό google glass και σεξ για διαφημιστές,app developers και τσοντοβιομηχανια.

stratos

απορω πως δεν σε εχει προσλαβει ακομα η microsoft για να υλοποιησει τις ιδεες σου και να κοντραρει την google. Απορω…….Παντως θα ηταν πιασαρικο κατι τετοιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Glass

Γυαλιά AI θα βοηθήσουν ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Η Evision σε συνεργασία με την Google προσφέρει AI γυαλιά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Gear Google Google Glass

Google Glass Enterprise Edition 2: Έρχονται με Snapdragon XR1 πλατφόρμα και τιμή στα 900€ [βίντεο]

Η Google ανακοίνωσε ότι ενεργοποιεί εκ νέου το τμήμα Glass, ένα τμήμα σταθμός στο εκκολαπτήριο προϊόντων της Alphabet και κυκλοφορεί νέο προϊόν.

Gear Google Google Glass

Το Google Glass Enterprise Edition 2 εμφανίστηκε στο Geekbench μαζί με τα χαρακτηριστικά του

Η Google σταμάτησε τη διάθεση του Google Glass σε καταναλωτές και πλέον είναι διαθέσιμο μόνο σε επιχειρήσεις με την ονομασία Glass Enterprise Edition, με το δεύτερο μοντέλο να εμφανίζεται στο Geekbench και να αποκαλύπτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του.

Gear Google Glass

Το Google Glass επέστρεψε αλλά μόνο για επιχειρήσεις

Δριμύτερο επέστρεψε το Google Glass, με την Alphabet να ανακοινώνει την επιχειρηματική του έκδοση, η οποία είναι αρθρωτή και με βελτιωμένη κάμερα.