Gear

Google Pixel Watch 2: Φήμες για σημαντικά βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Οι χρήστες του Pixel Watch είχαν παράπονα σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartwatch της Google, αλλά φαίνεται πως το Pixel Watch 2 εξαλείφει αυτό το πρόβλημα.

Πηγές που μίλησαν στο 9to5Google ισχυρίζονται ότι το Pixel Watch 2  θα αφήσει το Exynos 9110 του 2018 της Samsung για ένα από τα πολύ νεότερα μοντέλα Snapdragon W5 της Qualcomm. Παρά το γεγονός ότι δεν περιμένουμε πολύ μεγαλύτερη μπαταρία, η διάρκεια ζωής της φέρεται να είναι πολύ βελτιωμένη. Οι πληροφορίες τη θέλουν να μπορεί να διαρκέσει πάνω από μία ημέρα με την λειτουργία always-on της οθόνης ενεργοποιημένη.

Λέγεται επίσης ότι το smartwatch θα χρησιμοποιεί τους ίδιους αισθητήρες υγείας με το Fitbit Sense 2. Αυτό θα μπορούσε να εισαγάγει τρόπους μέτρησης του στρες (δηλαδή της ηλεκτροδερμικής δραστηριότητας) και της θερμοκρασίας του δέρματος. Ίσως, δε, να είναι μία από τις πρώτες συσκευές που τρέχουν το Wear OS 4. Η νέα πλατφόρμα θα ενισχύσει την απόδοση, θα προσθέσει υποστήριξη αντιγράφων ασφαλείας και θα αυξήσει την προσβασιμότητα.

Προηγούμενη φήμη άφησε να εννοηθεί ότι το Pixel Watch θα κάνει το ντεμπούτο του 2 μαζί με τη σειρά Pixel 8 αυτό το φθινόπωρο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.