Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch;

Google smartwatch, Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch;

Από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Android Wear, κυκλοφορούν φήμες πως η Google σκοπεύει να κυκλοφορήσει το δικό της smartwatch. Οι φήμες για ένα πιθανό “Pixel Watch” ξεκίνησαν στα μέσα του 2018, αλλά η Google δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα όμως με νέα αγγελία που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, ίσως ο καιρός για τη δημιουργία μίας τέτοιας συσκευής έφτασε. Η αγγελία για θέση εργασίας αναρτήθηκε πριν 3 μέρες στην ιστοσελίδα Google Careers και αναφέρεται σε ενδιαφερόμενους για τη θέση του Αντιπροέδρου του Engineering Hardware για τα Wearables.

H περιγραφή της αγγελίας αναφέρει πως ο ενδιαφερόμενος θα συνεργάζεται με μία ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την διανομή των wearable προϊόντων της Google. Επιπλέον, θα ηγείται ένα μεγάλο οργανισμό με έδρα το Mountain View με σκοπό την ανάπτυξη φορητών συσκευών (wearables) επόμενης γενιάς.

Google smartwatch, Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch;

Επίσης, υπάρχει και μία άλλη αγγελία για θέση εργασίας που αφορά ‘Wearables Design Manager’ με μία πιο αόριστη περιγραφή. Η περιγραφή αναφέρει πως ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη θέση του υπεύθυνου σχεδιασμού και πως ως επικεφαλής του τμήματος θα συμβάλει στη καθοδήγηση και στην εξέλιξη του τι σημαίνει να κρατάς “Τη Google στο χέρι σου”.

Τέλος, γνωρίζουμε πως η Google το περασμένο μήνα αγόρασε τεχνολογία για τη κατασκευή wearable συσκευών από την Fossil. Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν πως η Google αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά την κατασκευή wearable συσκευών και ίσως στο κοντινό μέλλον να μας εκπλήξει με περισσότερες “Made by Google” συσκευές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.