Goophone Smartwatch 3G, Ένα Android smartphone με Windows Phone Tiles

Ο γνωστός, για τις σχεδόν τέλειες κόπιες του, Κινέζος κατασκευαστής Goophone, παρουσίασε το πρώτο του smartwatch. Και εκεί που λέμε ότι επιτέλους πρωτοτύπησε, παρατηρούμε το UI για να διαπιστώσουμε ότι έχει αντιγράψει την home screen του λειτουργικού συστήματος Windows Phone της Microsoft, με τα γνωστά Live Tiles.

Αυτό ωστόσο που καθιστά το smartwatch της Goophone ξεχωριστό, είναι ότι δεν απαιτεί την σύνδεση του με κάποιο smartphone. Το Goophone Smartwatch with 3G, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, μπορεί να μοιάζει ότι διαθέτει Windows Phone όπως είπαμε, αλλά βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και προσφέρει πρόσβαση στο Google Play ενώ αποτελεί ένα κανονικό smartphone στο καρπό των χρηστών.

Διαθέτει οθόνη 1,54 ιντσών ανάλυσης 240 x 240 pixels (220ppi) και στο εσωτερικό του υπάρχει ένα dual-core MediaTek chipset χρονισμένο στο 1,2GHz. Διαθέτει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου, υποστηρίζει 3G, ενώ δεν απουσιάζει κάμερα στα 2 Megapixels. Σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής, η μπαταρία έχει αξιολογηθεί στις 48 ώρες stand-by.

Οι διαστάσεις του είναι 41,9 x 47,5 x 13,5 χιλιοστά και ζυγίζει 72 γραμμάρια. Ο όγκος του όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στο video που ακολουθεί είναι μεγάλος, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι πρόκειται στην ουσία για ένα… smartphone. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή λευκό και κοστίζει περίπου $300.

Goophone Smartwatch 3G, Goophone Smartwatch 3G, Ένα Android smartphone με Windows Phone Tiles

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Παπαβασιλείου

Αυτά είναι. Να τος ο κινέζος. Σου φέρνει το ui των wp σε android συσκευή η οποία είναι ρολόι. Εεεεεετσι.

chris

Για 70$ καλό ειναι.Αλλά στα 300 ξεφεύγει

vassilis7

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά πιστεύω πως όλα τα smartwatches θέλουν βελτίωση και να μας δώσουν οι κατασκευαστές να καταλάβουμε τη χρησιμότητά τους! Καλά εντάξει κάνεις εκατοντάδες πράγματα αλλά πραγματικα ποιος παίζει παιχνίδια στην οθόνη του gear? (υπάρχει άρθρο…) Επίσης η απόκριση της οθόνης δεν είναι και η καλύτερη! Ένας φίλος μου αγόρασε το note 3 και το gear μαζί και δε λέω εντάξει πολύ κουλ (ειδικά όταν δείχνεις την κάμερα σε κάτι laymen από τεχνολογία!) αλλά δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση 300€ γι’ αυτό! Δεν ξέρω αλλά και εσύ Κώστα για πες μας μιας και είχες μια επαφή με αυτό πως σου φαίνεται; Πραγματικά δεν κολλάει; Π.χ βάζεις τα 2 δάχτυλα για να δεις τις ανοιγμένες apps στο κινητό και πρέπει να το κάνεις 2-3 φορές μέχρι να πετύχει… Πόσο ακριβείς μπορούν να είναι οι κινήσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.