GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

gopro hero 7 σταθερή λήψη gimbal, GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από κατάστημα, δείχνουν τη νέα GoPro Hero 7, η οποία μπορεί να χρησιμοποιείται μέχρι και σε βάθος 10 μέτρων, αναμένεται να παρουσιαστεί από τη GoPro στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, όσες και τα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμες. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για την εταιρεία να στρέψει και πάλι τους καταναλωτές προς το μέρος της, μιας και όλο περισσότεροι στρέφονται στην καταγραφή video με drones και smartphones παρά με μια action camera.

Οι τρεις εκδόσεις προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες σε διαφορετική τιμή, με το κορυφαίο μοντέλο, τη Hero 7 Black, να κοστίζει 399 δολάρια και να προσφέρει σταθεροποίηση εικόνας επιπέδου gimbal, καταγραφή video 4K στα 60fps, μέγεθος φακού 12MP, HDR, δυνατότητα Livestreaming μέσω Facebook και 8x slow motion video.

Το μεσαίο μοντέλο, η Hero 7 Silver, θα κοστίζει 299 δολάρια και είναι εξοπλισμένη με σταθεροποιητή video, καταγραφή 4K video στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, μέγεθος φακού 10MP, WDR και slow motion video 2x. Τέλος, το οικονομικό μοντέλο των 199 δολαρίων, η Hero 7 White, διαθέτει φακό 10MP, έχει δυνατότητα καταγραφής video 1080p στα 60fps, διαθέτει σταθεροποιητή εικόνας και καταγραφή slow motion video 2x.

gopro hero 7 σταθερή λήψη gimbal, GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Business GoPro Xiaomi

Η Xiaomi ετοιμάζεται να εξαγοράσει την GoPro;

Είναι γνωστό ότι η GoPro περνάει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της με αποτέλεσμα να βρίσκεται από την αρχή του έτους σε αναζήτηση υποψήφιου αγοραστή. Φήμη από γνωστά διεθνή μέσα αναφέρει ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να εξαγοράσει την GoPro, οπότε είναι πολύ πιθανό να τον βρήκε στο όνομα του Κινέζου κατασκευαστή.