Gorilla Glass DX/DX+ για προστασία σε wearable συσκευές

gorilla glass dx dxplus προστασία wearable συσκευές, Gorilla Glass DX/DX+ για προστασία σε wearable συσκευές

Η Corning εκτός του Gorilla Glass 6 που προστατεύει ακόμα και μετά από πολλαπλές πτώσεις τα smartphone, αποκάλυψε το επόμενο βήμα για την προστασία της οθόνης των φορετών συσκευών, με τα DX και DX+ να εξασφαλίζουν προστασία και μικρότερη αντανάκλαση.

Ο διάδοχος του Gorilla Glass SR+ ακούει στο όνομα Gorilla Glass DX/DX+ και ενώ αυτή η προστασία προορίζεται για wearable συσκευές, η εταιρεία αναφέρει ότι τα υλικά αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την προστασία της οθόνης των κινητών.

Το DX και DX+ ακολουθούν τα πρότυπα του Gorilla Glass 6 και στοχεύουν στο να μειώσουν την αντανάκλαση κατά 75% ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την αντίθεση της οθόνης κατά 50% με τη φωτεινότητά της ρυθμισμένη σε συγκεκριμένα επίπεδα. Επιπλέον, σε περίπτωση που έχουμε ρυθμίσει τη φωτεινότητα σε χαμηλά επίπεδα, τότε θα εξοικονομήσουμε και περισσότερη μπαταρία, μιας και η οθόνη ενός smartwatch είναι το μέρος της συσκευής που καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια.

Το σημείο στο οποίο διαφέρουν τα μοντέλα DX και DX+ είναι η ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές. Το DX+ είναι πιο σκληρό με την ανθεκτικότητά του, σύμφωνα με την Corning, να πλησιάζει τα επίπεδα πολυτελών υλικών για την προστασία της οθόνης, χωρίς να γίνεται κάποια άλλη αναφορά σχετικά με αυτά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

τα εχω παντα χωρις προστασια και γεμιζουν απειρες γρατζουνιες ωστε πια να ξερω οτι το gorilla glass ειναι ενα ΨΕΜΑ !

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μαρεσουν και τα καμαρωνω ετσι γυμνα…. μεχρι που τελικα γινονται αγνωριστα αηδια μεσα σε συντομο διαστημα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Gorilla Glass

Gorilla Glass DX και DX+: H φωτογράφιση με κινητό αλλάζει

Η τεχνολογία προστασίας της Gorilla περνά από την οθόνη και στον φωτογραφικό φακό των smartphones, με τα μοντέλα DX και DX+.

Smartphones Corning featured Gorilla Glass

Gorilla Glass Victus: Προσφέρει αντοχή από γρατσουνιές και πτώσεις έως και 2 μέτρων

Η εταιρεία φαίνεται να εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη όχι απλός γυαλιού που θα αντέχει σε πτώσεις, αλλά και σε γρατζουνιές.

Business Apple Corning

Apple: Επενδύει $250 εκ. στην Corning για μελλοντικά καινοτόμα προϊόντα

Η Apple επενδύει για ακόμη μία φορά χρήματα αξίας $250 εκατομμυρίων δολαρίων στην Corning για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Gear Corning

Astra Glass: Η Corning θα παρουσιάσει ένα νέο premium γυαλί για tablets, laptops και τηλεοράσεις

Η Corning βρίσκεται στο Display Week και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν, το Astra Glass, το οποίο είναι για tablets, notebooks, και τηλεοράσεις.