Μπουκάλι τύπου Tamagotchi σας θυμίζει να πίνετε νερό

Tamagotchi μπουκάλι, Μπουκάλι τύπου Tamagotchi σας θυμίζει να πίνετε νερό
Το μπουκάλι Gululu έρχεται να φέρει το Gamefication στην ενυδάτωση. Αν είστε από αυτούς που δεν πίνουν όσο νερό θα έπρεπε και μικροί σας άρεσε να φροντίζετε ένα Tamagotchi, τότε ίσως αυτό το μπουκάλι είναι για εσάς.

Το μπουκάλι Gululu είναι “εξοπλισμένο” με αισθητήρες και μια οθόνη. Οι αισθητήρες ανιχνεύουν το νερό που πίνετε και όσο περισσότερο πίνετε, τόσο το πλάσμα που βρίσκεται στην οθόνη μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Αν μάλιστα έχει κι ένας φίλος σας το ίδιο μπουκάλι και τα κουνήσετε δίπλα δίπλα, τα πλάσματα στις οθόνες θα γίνουν φίλοι.

Επιπλέον, το μπουκάλι έχει αρκετά έξυπνους αισθητήρες και ισχυρίζεται ότι καταλαβαίνει πότε κάποιος πίνει ή χύνει το νερό.

Το μπουκάλι έρχεται με ανθεκτικότητα στο νερό IP67 και μπαταρία, η οποία υπόσχεται δύο συνεχόμενες μέρες κανονικής χρήσης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam
Impressive-Instant

Έλεος…

Impressive-Instant

Τελικά το ανέκδοτο με τις ξανθιές “εισπνοή εκπνοή” φαντάζει όλο πιο κοντά στην πραγματικότητα…

chris07

Στην κινα είχε κυκλοφορήσει πριν χρονιά ένα κουτάκι σαν αναψυκτικό που περιείχε μέσα αέρα. Τα πάντα είναι εμπορεύσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;