Harman/Kardon MS 100

, Harman/Kardon MS 100

H Harman Kardon σχεδιάζοντας το σύστημα MS 100, κατάφερε να συνδυάσει ένα CD player, FM ράδιο και μία universal iPod docking station, σε μία κομψή συσκευή απαράμιλλης αισθητικής και compact μεγέθους. Το MS 100 θα σας εντυπωσιάσει με την εξαιρετική απόδοσή του και τον minimal σχεδιασμό.

Με το Harman/Kardon MS 100 μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας CD, MP3 και WMA αρχεία, τις αγαπημένες ραδιοφωνικές εκπομπές στα FM (με RDS), ενώ με τη λειτουργία Timer που διαθέτει σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εμφανίζεται η ώρα στην οθόνη, αλλά και να προγραμματίζετε το ξύπνημά σας, ώστε να είναι μελωδικό.

Επίσης, συνδέοντας το iPod σας (iPod 4G και τα μεταγενέστερα μοντέλα) στο αποσπώμενο universal iPod Dock του MS 100, μπορείτε:
– Να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου του ηχοσυστήματος, μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια από τις μουσικές λίστες που έχετε στο iPod, ακόμα κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη του δωματίου.
– Να προβάλετε τα video και τις φωτογραφίες του iPod σας –εφ’ όσον η συσκευή το υποστηρίζει (iPod 5g, iPod Classic και iPod 3G nano) στην τηλεόραση, απλά συνδέοντάς την σε μία από τις video εξόδους του MS 100

To Harman/kardon MS 100 διατίθεται στη λιανική τιμή των 699 ευρώ και θα το βρείτε στα Public, Media-Markt κ.α.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Harman Kardon Samsung Star

H Samsung ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της

Παρά την εξαιρετικά ταχύτατη ανάπτυξή της, η Samsung όλα αυτά τα χρόνια προτιμούσε να προχωρά σε εξαγορά μικρότερων startups ή να αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία.

Gear Harman Kardon

Harman Kardon Nova Stereo, Ασύρματο σύστημα ήχου για φορητές συσκευές

Η Harman Kardon ανακοίνωσε ένα νέο full-range σύστημα ήχου, το Harman Kardon Nova Stereo, το οποίο σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται ασύρματα με φορητούς υπολογιστές, tablets, smartphones ή άλλες φορητές συσκευές.