Harman Kardon Nova Stereo, Ασύρματο σύστημα ήχου για φορητές συσκευές

Η Harman Kardon ανακοίνωσε ένα νέο full-range σύστημα ήχου, το Harman Kardon Nova Stereo, το οποίο σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται ασύρματα με φορητούς υπολογιστές, tablets, smartphones ή άλλες φορητές συσκευές.

Τα ηχεία, δείχνουν σαν γλυπτά μέσα στα διαφανή σφαιρικά περιβλήματα. Διαθέτουν 2.5″ οδηγούς και 1.25″ tweeters που συνοδεύονται από DSP της Harman Kardon (απόκριση συχνότητας 70Hz-20KHz, 40W ισχύος με Bass Boost τεχνολογία και Signal-to-Noise ration 80dB).

Το σύστημα ήχου Harman Kardon Nova Stereo είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή, αφού διαθέτει τόσο αναλογικές όσο και ψηφιακές εξόδους ενώ χάρη στην λειτουργία Quick NFC μπορεί να “στριμάρει” μουσική ασύρματα μέσω Bluetooth από το κινητό τηλέφωνο, το tablet κ.ά.

Για να “στριμάρετε” μουσική το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Harman Kardon Remote για το iPhone, το iPad ή το Android smartphone, με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συστήματος των ηχείων. Το Harman Kardon Nova Stereo Streaming Sound System κοστίζει $299 και είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Harman Kardon Nova Stereo, Harman Kardon Nova Stereo, Ασύρματο σύστημα ήχου για φορητές συσκευές

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

πολυ ομορφα φαινονται. αν ειναι και η αποδοση τους αναλογη αξιζουν ολα τα χρηματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Harman Kardon Samsung Star

H Samsung ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της

Παρά την εξαιρετικά ταχύτατη ανάπτυξή της, η Samsung όλα αυτά τα χρόνια προτιμούσε να προχωρά σε εξαγορά μικρότερων startups ή να αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία.

Gear Harman Kardon

Harman/Kardon MS 100

H Harman Kardon σχεδιάζοντας το σύστημα MS 100, κατάφερε να συνδυάσει ένα CD player, FM ράδιο και μία universal iPod docking station, σε μία κομψή συσκευή απαράμιλλης αισθητικής και compact μεγέθους. Το MS 100 θα σας εντυπωσιάσει με την εξαιρετική απόδοσή του και τον minimal σχεδιασμό.