HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα

Η τεχνολογία σήμερα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας με τα κινητά, τα tablet τα έξυπνα ρολόγια, ώσπου έφτασε η ώρα και στις έξυπνες τσάντες. Κατά καιρούς έχουμε δει προσπάθειες και παραδείγματα. Το HiSmart είναι ένα από αυτά. Τι έχει η τσάντα HiSmart;

Είναι αδιάβροχη μινιμαλιστική, αλλάζει το στυλ της, έχει αρκετό χώρο για πράγματα και το σημαντικότερο είναι στο τσιπάκι το οποίο κρύβει. Η τσάντα είναι εξοπλισμένη με Bluetooth LE 4.0 έτσι συνδέεται με το κινητό σας με την εφαρμογή HiRemote.

Με την τσάντα μπορείς να λάβεις φωνητικές κλήσεις, να ακούσεις μουσική, να βγάλεις φωτογραφίες, να γράψεις φωνητικά memo και άλλα.

Προς το παρόν είναι μόνο διαθέσιμο για iOS κινητά, περιέχει μία μπαταρία 150 mAh και προσφέρει αυτονομία μέχρι και 10 ώρες.

Το project έχει μπει για χρηματοδότηση στο Indiegogo όπου ζητά 50.000 δολάρια και έχει καταφέρει να μαζέψει μέχρι στιγμής 74.245 δολάρια με 27 μέρες να απομένουν για την λήξη της καμπάνιας.

Δείτε την καμπάνια στο Indiegogo: HiSmart

HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα, HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα

HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα, HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα

Αλέξανδρος Καρατζάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.