HomePod: Ξεκίνησε η διάθεση και η Apple το προωθεί με τέσσερις νέες διαφημίσεις

Το HomePod έχει πλέον μπει σε στάδιο μαζικής παραγωγής και οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο. Πρόκειται για το πρώτο έξυπνο ηχείο της Apple με δυνατότητα αναπαραγωγής ποιοτικού ήχου και επικοινωνίας μέσω της Siri.

Φυσικά, η Apple δεν θα καθόταν με… σταυρωμένα τα χέρια, παρατηρώντας απλώς την αρχική πορεία του HomePod στην αγορά. Έτσι, τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανήρτησε τέσσερις σύντομες διαφημίσεις που αφορούν το έξυπνο ηχείο και επικεντρώνονται στα χαρακτηριστικά του. Πρόκειται περισσότερο για teasers, αφού το προϊόν δεν φαίνεται σε κανένα από τα κλιπ. Οι διαφημίσεις αφορούν την πιστή αναπαραγωγή του beat ενός τραγουδιού, την ισοστάθμιση των συχνοτήτων, την έλλειψη παραμόρφωσης του ήχου και το ισχυρό μπάσο που η συσκευή είναι σε θέση να προσφέρει στους ακροατές. Είναι προφανές πως η Apple δίνει έμφαση στην συνολική ποιότητα αναπαραγωγής, ενδεχομένως για να προσελκύσει όσους έχουν στο νου τους άλλες προτάσεις όπως τα Amazon Echo που υστερούν στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε αν όντως η πορεία του HomePod στην αγορά συμβάδισε με τις προσδοκίες της Apple. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και με την πάροδο του χρόνου αυξάνεται όλο και περισσότερο. Παρά το τσουχτερό της τιμής του, το HomePod ενδέχεται να κερδίσει τις προτιμήσεις χιλιάδων καταναλωτών. Σύντομα θα γνωρίζουμε τον πραγματικό απόηχο του νέου έξυπνου ηχείου στην αναδυόμενη αυτή αγορά.

HomePod ξεκίησε διάθεση Apple προωθεί τέσσερις νέες διαφημίσεις, HomePod: Ξεκίνησε η διάθεση και η Apple το προωθεί με τέσσερις νέες διαφημίσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Οι πορωμένοι με την Apple θα το πάρουν σίγουρα και δε νομίζω οτι θα μείνουν δυσαρεστημένοι, τουλάχιστον από άποψη ποιότητας ήχου. Ωστόσο για έξυπνο ηχείο δεν το λες και τόσο “έξυπνο”, η Siri είναι αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό και δεν έχει πολλές από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Amazon Echo, Google Home και το Harman Kardon Invoke με την Cortana. Επίσης στα μειον σε περιορίζει στο οικοσύστημα της Apple καθώς ακόμη και στον τομέα της μουσικής υπόστηρίζει πλήρως μόνο το Apple Music.

Το άσχημο πάντως με όλα τα ηχεία είναι οτι κανένα δεν υποστηρίζει τη γλώσσα μας αυτή τη στιγμή για να είναι και κάπως πιο χρήσιμα, το πιο πιθανό το Google Home να είναι το πρώτο που θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας, τα άλλα θα αργήσουν πολύ.

ΝΙΚΟΣ

Από τις μεγαλύτερες μούφες της Apple .

aptaliko

Μπαταρίες παίρνει για να το βάλω επάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας;

mourgos1234

Δειτε αυτο σχετικα https://www.youtube.com/watch?v=-kAYm688TMo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i