HomePod: Ξεκίνησε η διάθεση και η Apple το προωθεί με τέσσερις νέες διαφημίσεις

Το HomePod έχει πλέον μπει σε στάδιο μαζικής παραγωγής και οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο. Πρόκειται για το πρώτο έξυπνο ηχείο της Apple με δυνατότητα αναπαραγωγής ποιοτικού ήχου και επικοινωνίας μέσω της Siri.

Φυσικά, η Apple δεν θα καθόταν με… σταυρωμένα τα χέρια, παρατηρώντας απλώς την αρχική πορεία του HomePod στην αγορά. Έτσι, τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανήρτησε τέσσερις σύντομες διαφημίσεις που αφορούν το έξυπνο ηχείο και επικεντρώνονται στα χαρακτηριστικά του. Πρόκειται περισσότερο για teasers, αφού το προϊόν δεν φαίνεται σε κανένα από τα κλιπ. Οι διαφημίσεις αφορούν την πιστή αναπαραγωγή του beat ενός τραγουδιού, την ισοστάθμιση των συχνοτήτων, την έλλειψη παραμόρφωσης του ήχου και το ισχυρό μπάσο που η συσκευή είναι σε θέση να προσφέρει στους ακροατές. Είναι προφανές πως η Apple δίνει έμφαση στην συνολική ποιότητα αναπαραγωγής, ενδεχομένως για να προσελκύσει όσους έχουν στο νου τους άλλες προτάσεις όπως τα Amazon Echo που υστερούν στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε αν όντως η πορεία του HomePod στην αγορά συμβάδισε με τις προσδοκίες της Apple. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και με την πάροδο του χρόνου αυξάνεται όλο και περισσότερο. Παρά το τσουχτερό της τιμής του, το HomePod ενδέχεται να κερδίσει τις προτιμήσεις χιλιάδων καταναλωτών. Σύντομα θα γνωρίζουμε τον πραγματικό απόηχο του νέου έξυπνου ηχείου στην αναδυόμενη αυτή αγορά.

HomePod ξεκίησε διάθεση Apple προωθεί τέσσερις νέες διαφημίσεις, HomePod: Ξεκίνησε η διάθεση και η Apple το προωθεί με τέσσερις νέες διαφημίσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Οι πορωμένοι με την Apple θα το πάρουν σίγουρα και δε νομίζω οτι θα μείνουν δυσαρεστημένοι, τουλάχιστον από άποψη ποιότητας ήχου. Ωστόσο για έξυπνο ηχείο δεν το λες και τόσο “έξυπνο”, η Siri είναι αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό και δεν έχει πολλές από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Amazon Echo, Google Home και το Harman Kardon Invoke με την Cortana. Επίσης στα μειον σε περιορίζει στο οικοσύστημα της Apple καθώς ακόμη και στον τομέα της μουσικής υπόστηρίζει πλήρως μόνο το Apple Music.

Το άσχημο πάντως με όλα τα ηχεία είναι οτι κανένα δεν υποστηρίζει τη γλώσσα μας αυτή τη στιγμή για να είναι και κάπως πιο χρήσιμα, το πιο πιθανό το Google Home να είναι το πρώτο που θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας, τα άλλα θα αργήσουν πολύ.

ΝΙΚΟΣ

Από τις μεγαλύτερες μούφες της Apple .

aptaliko

Μπαταρίες παίρνει για να το βάλω επάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας;

mourgos1234

Δειτε αυτο σχετικα https://www.youtube.com/watch?v=-kAYm688TMo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.