Honor Band 4: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED οθόνη και τιμή $29

Honor Band 4, Honor Band 4: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED οθόνη και τιμή $29

Ύστερα από την επίσημη παρουσίαση των Honor 8X και Honor 8X Max, η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε στο κοινό και το νέο της fitness band, με ονομασία Honor Band 4, home button και έγχρωμη AMOLED οθόνη.

Με την κίνηση αυτή η Honor θα προσπαθήσει φυσικά να εκθρονίσει το άκρως επιτυχημένο Mi Band 3 της Xiaomi λανσάροντας και αυτή το δικό της fitness band σε άκρως δελεαστική τιμή που δεν ξεπερνάει τα 30 δολάρια.

Το Honor Band 4 ενσωματώνει 0.95 ιντσών AMOLED panel με κυρτό γυαλί 2.5D, συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και NFC, καθώς και αντοχή στο νερό 5 ATM. Επίσης, διαθέτει μετρητή βημάτων, ανιχνευτή για τη λειτουργία ύπνου και αισθητήρα καρδιακού παλμού. Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής Huawei TruSleep 2.0 έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τον πλήρη κύκλο του ύπνου ενός χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης του βαθύ ύπνου REM (Rapid Eye Movement) για να παρέχει εν συνεχεία στο χρήστη εξατομικευμένες συστάσεις.

Honor Band 4, Honor Band 4: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED οθόνη και τιμή $29

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του TruSeen 2.0 είναι ότι καταγράφει τον καρδιακό παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας του χρήστη, τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία, κ.α. Η μπαταρία του Honor Band 4 έχει χωρητικότητα 100 mAh και ο κατασκευαστής υπόσχεται 14 ημέρες αδιάλειπτης χρήσης. Το νέο wearable έχει διαστάσεις 43×17.2×11.5 mm και ζυγίζει 23 γραμμάρια.

Η Honor παρουσίασε επίσης το Honor Band 4 Running Edition με μονόχρωμη POLED οθόνη 0,5 ιντσών και μικρότερη μπαταρία στα 77 mAh (αυτονομίας 12 ημερών), αλλά με 6-axis αισθητήρα και δυνατότητα καταγραφής περισσοτέρων δεδομένων για τους δρομείς, όπως του ρυθμού, του μήκους των βημάτων, της χρονικής διάρκειας της επαφής τους με το έδαφος (ground contact time – GCT), κ.α. To Honor Band 4 Running Edition έχει διαστάσεις 40.5×14.8×11.2 mm και ζυγίζει 6 γραμμάρια.

Honor Band 4, Honor Band 4: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED οθόνη και τιμή $29

Το Honor Band 4 έρχεται σε μαύρο, μπλε και ροζ χρώμα και κοστίζει CNY199, δηλαδή περίπου $29 ή €25. Η έκδοση Running προσφέρει τις επιλογές μαύρου, μπλε, κόκκινου, κίτρινου, πράσινου και ροζ χρωματισμού και η τιμή της είναι μόλις CNY99, δηλαδή κάτι λιγότερο από $15 ή €13. Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου στην Κίνα και ευελπιστούμε σύντομα και στην παγκόσμια αγορά.

Honor Band 4, Honor Band 4: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED οθόνη και τιμή $29

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vtag

Πολύ δυνατή τιμή με φοβερά χαρακτηριστικά! Πιστεύω θα γίνει μάχη με το MiBand3!

Dimitris

Το mi band 3 συγκρίνεται μόνο με το honor band 3.
Το honor band 4 θα είναι πολύ μπροστά.
Και για μένα το application της Huawei είναι πάρα πολύ μπροστά.

Efkairiakos

Take my money bitch!!!

Darth

Πολύ δυνατό εργαλείο αν λειτουργεί κιόλας οπός όλα τα προηγούμενα (χωρίς να θέλει roms tweak κλπ οπος το miband) τότε θα είναι super

Theo

Θα δούμε κατά πόσον θα είναι όντως τόση η τιμή αφού η χαμηλότερη του 3 είναι στα 45€

Darth

@Theo αυτη ειναι ιδι εχει προπαραγγελια στο ali 32 euro

Darth

@Theo edit πλεον το βγαζει σκετο 30 ευρω χωρις μεταφορικα για presale

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.