Η εποχή του laptop…τελειώνει!(;)

, Η εποχή του laptop…τελειώνει!(;)Μικρότερο και ελαφρύτερο από έναν φορητό υπολογιστή, αλλά με επαγγελματικές εφαρμογές και δυνατότητες multimedia, το HTC Advantage είναι το απαραίτητο εργαλείο για τον σύγχρονο επαγγελματία. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να φορτώσει και να επεξεργαστεί αρχεία Microsoft Office και με το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Mobile 5.0 και την τεχνολογία Direct Push να έχει άμεση πρόσβαση στα e-mail του.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πλήρες πληκτρολόγιο της συσκευής, κάνουν τη σύνταξη μηνυμάτων και την επαφή με πελάτες, συνεργάτες και φίλους περισσότερο εύκολα από ποτέ.

Το HTC Advantage δεν είναι μόνο το απαραίτητο εργαλείο στη δουλειά, αλλά και ο καλύτερος σύντροφος στη διασκέδαση. Με μπαταρία διάρκειας μέχρι και 8 ώρες και VGA έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το Advantage για να δει βίντεο, να σερφάρει στο Internet, αλλά και για να βρει τις καλύτερες διαδρομές προς έναν προορισμό, με το ενσωματωμένο GPS και το πρόγραμμα πλοήγησης TomTom NAVIGATOR 6.

Πλέον, η αποθήκευση αρχείων δεν πρέπει να σας απασχολεί: με τον σκληρό δίσκο 8GB και μια κάρτα miniSD έχετε περισσότερο χώρο στη διάθεσή σας από ποτέ. Η ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα των 3.0 megapixel και η δεύτερη VGA camera σας δίνουν τη δυνατότητα βιντεοκλήσης. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε το 3G, το Wi-Fi και το Bluetooth 2.0, με το HTC Advantage δεν θα χρειαστείτε καμία άλλη συσκευή για την επικοινωνία σας.

Επαφή: www.acehellas.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.