Hublot: To ρολόι του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα «φοράει» Wear OS

Η Google επαναλάνσαρε το λειτουργικό της για Android smartphones με νέα ονομασία Wear OS και ένα από τα πρώτα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα είναι το premium ρολόι Big Bang Referee 2018 World Cup Russia της Hublot.

Η Hublot δημιούργησε το νέο smartwatch σε συνεργασία με τη FIFA και πρόκειται για συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε 2018 κομμάτια. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι custom-made εκδόσεις αποκλειστικά για τους διαιτητές που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο επώνυμος κατασκευαστής ρολογιών πολυτελείας δημιούργησε και αυτή τη φορά μία premium συσκευή από υψηλής ποιότητας υλικά, τιτάνιο και Kevlar, σε ένα σώμα πάχους 13,9 χιλιοστών. Το καντράν του Big Bang Referee 2018 World Cup Russia θα είναι αναλογικό, όπως στα συμβατικά ρολόγια κρύβοντας επιμελώς το Wear OS από κάτω.

Hublot, Hublot: To ρολόι του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα «φοράει» Wear OS

Το νέο smartwatch με διαγώνιο 49mm ενσωματώνει AMOLED οθόνη ανάλυσης 400×400 pixels (287 ppi), μπαταρία με αυτονομία μίας ημέρας και προσφέρει αντοχή στο νερό 5 ATM.

Οι οπαδοί του Παγκοσμίου Κυπέλου που θα αποκτήσουν τη συλλεκτική έκδοση του Hubot Big Bang θα λαμβάνουν ζωντανή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων, τις κάρτες των παικτών και ειδοποιήσεις για τα νέα παιχνίδια.

Οι διαιτητές με την customize έκδοση θα έχουν πρόσβαση σε instant replay, παρακολούθηση της τροχιάς της μπάλας, ενώ το ρολόι θα δονείται όταν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η τιμή του Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia είναι 5000 ελβετικά φράγμα, δηλαδή περίπου €4200.

Hublot, Hublot: To ρολόι του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα «φοράει» Wear OS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Gear featured Google Wear OS

Wear OS 4: Φέρνει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Αν και το Wear OS 3 της Google δεν έχει φτάσει ακόμα σε πολλά smartwatch, ο κατασκευαστής Android ανακοίνωσε το Wear OS 4.

Gear Google Google Maps Wear OS

Wear OS 3: Η πλοήγηση στο Google Maps λειτουργεί χωρίς το τηλέφωνο σας

H Google ενημέρωσε τη σουίτα εφαρμογών για το Wear OS και πλέον η πλοήγηση στο Google Maps για τα ρολόγια Wear OS 3 λειτουργεί χωρίς ενεργά ζευγοποιημένο τηλέφωνο.

Gear Android Google Wear OS

Η Google ανακοινώνει νέες λειτουργίες Android και Wear OS

H τελευταία ενημέρωση λειτουργιών της Google για Android και Wear OS φέρνει πολλές νέες δυνατότητες για τηλέφωνα Android και έξυπνα ρολόγια Wear OS.