HUVr, Κάντο όπως ο Marty McFly στο Back to the Future [video]

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να έχετε στην κατοχή σας ένα hoverboard όπως αυτό με το οποίο “κυκλοφορούσε” το Marty McFly στην κινηματογραφική ταινία Back to the Future II του 1989; Αλήθεια ή ψέμα κάποιοι φιλόδοξοι επιχειρηματίες αναζητούν χρηματοδότες για να το βγάλουν στην αγορά.

Θυμάμαι τον εαυτό μου να ζηλεύω το ιπτάμενο πατίνι του Marty McFly. Δείτε περισσότερα σχετικά με το “project”, εδώ huvrtech.com

HUVr, HUVr, Κάντο όπως ο Marty McFly στο Back to the Future [video]

HUVr, HUVr, Κάντο όπως ο Marty McFly στο Back to the Future [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Τι λες τώρα.. Θέλω και εγώ ένα…καλά που το θυμήθηκαν??

Nio

Μουφα….
Θελουν πολυ ψωμι ακομα για κατι τετοιο……..

Μιχάλης Φ.

Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αρκεί να χρησιμοποιηθούν σχετικά ισχυροί μαγνήτες με όμοιους πόλους και στο πατίνι και στο οδόστρωμα!

Giorgos

Παιδιά το συγγεκριμένο concept έχει αποδειχτεί ότι πρόκειται για φάρσα ή καποιου είδους διαφήμιση..τώρα για διαφήμιση για το τί, θα δείξει..πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτί όλοι αυτοί οι “επιστήμονες” στην ομάδα που κάνουν την έρευνα και ανάπτυξη είναι όλοι τους ηθοποιοί μικρής διασημότητας. Εκτός αυτού αυτή η εταιρία ιδρύθηκε πριν 4 μήνες…εεε για κάτι τόσο προηγμένο πιστεύω οτι χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνος για να αναπτυχθεί κάτι τέτοιο δεν νομίζετε? Μερικά χρονάκια ας πούμε..

Darth

100% φάρσα αν ήταν ετσι σημαίνει οτι λειτουργεί με antigravity…… και προφανώς δεν θα το βλέπαμε προ τα στο hoverboard αυτό……..

Nickolas

Καλά εντελώς μούφα, όπως έγραψαν και πιο πάνω μάλλον για κάτι άλλο πρόκειται. Στο μεταξύ όταν ανεβαίνουν επάνω ξαφνικά όλοι αποκτούν και “βάτες” στην πλάτη τους 🙂

o.k.man

Δόξα τώ Θεώ! μόλις αποδείχθηκε ότι είναι όλο αυτό μιά μεγάλη απάτη! 1. Βλέπετε σε αυτήν την φωτογραφία το σχοινι-σύρμα που κρατάει αυτόν που κάνει “hoverboard” στο σημείο 3:28. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t35/10000620_643736482365708_1647014324_o.jpg?oh=fc757d1438d28e75223c47cd42e6a3e7&oe=53184C59&__gda__=1394105943_3fbccce226dec5041c550ce19f1a0fb8 και σε βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=lfpnP7nbPAw&feature=player_detailpage#t=42 2. Ο δήθεν επιστήμονας σχιστομάτης με τα γυαλάκια που παρουσιάζει το hoverboard στο βίντεο, είναι ένας ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλά τέτοια φανταστικά βιντεάκια ο Nelson Cheng, όπως βλέπετε είναι ολόΐδιος ο fakeman engineer dude is an actor ! https://nelsoncheng.com/acting 3. Αλήθεια εφόσον όπως λένε είναι “αληθινό” γιατί δεν έχουν κάνει άλλα βίντεο παρουσιάσεις στον κόσμο, αλλά μόνο αυτό; τους τελείωσε η “κηροζίνη”;;; 4. στο σημείο 3:07-3:09 δείχνει και καλά ότι σπρώνει με το hoverboard αλλά δεν πατάει καθόλου το πόδι του, κάτω στο έδαφος, για να το σπρώξει !!! 5. Εάν γράψετε “hoverboard” στο youtube θα δείτε πάρα πολλά fakes βίντεάκια με διάφορες ψευτο”σανίδες” που πετάνε και τα έχουν φτιάξει με οπτικά εφέ, ή με “σύρματα”. Ακόμα δε ήρθε η πρωταπριλιά και κάποιοι βιάζονται φαίνεται ! Αυτά που σας έγραψα το βρήκα με αναζητήσεις στο ίντερνετ, αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι γιατί βάλανε όλους αυτούς τους ηθοποιούς, αθλητές, τραγουδιστές κτλ. να ξοδευτούν να κάνουν όλο αυτό το πανηγήρι; Η απάντηση που βρήκα (μόνος… Συνέχεια »

@lex

Πολύ καλό για να είναι αληθινό 🙂

Το συγκεκριμένο project κατα πάσα πιθανότητα αφορά την διαφημιστική καμπάνια της Nike για τα νέα power laces παπούτσια, ξέρεις σαν κι’ αυτά που φορούσε ο Marty McFly στο μέλλον, που πρόκειται να λανσάρει το 2015 https://goo.gl/3Xtj4M

sokel

έκτος ότι τα magnetic levitation είναι πραγματικά μόνο σε τραίνα και απλά επειδή για να πετάξουν προϋποθέτουν να υπάρχει είδη ισχυρό μαγνητικό πεδίο ώστε τα τρένα με το ίδιας πολικότητας να πετάνε
σε σανίδες ή αυτοκίνητα ή εν γένη οχήματα απέχει πολύ στο να γίνει πραγματικότητα μόνο αν βρεθεί υλικό που να είναι ικανό να σηκώνει αρκετά εκατομμύρια φορές το βάρος του και να αψηφά την βαρύτητα και τότε θα είχαμε άλλο θέμα πως να το φρενάρουμε και λέμε υλικό γιατί αν χρειάζεται ενέργεια να αιωρηθεί γίνεται είδη και πετά στον ουρανό

DaDiRa

@Darth, λέγεται Quantom Levitation (Κβαντική αιώρηση). Έχει επιτευχθεί με μικρά αντικείμενα, αλλά είναι πολύ ακριβό για εφαρμογή σε hoverboard.

Αντώνης Μαρίνος

Στο Verge έχει και συνέντευξη της ομάδας που έκανε το συγκεκριμένο promotional video…προφανώς και όλο ήταν “απάτη”, δεν βγαίνουν τα physics ρε παιδιά (για να μην μιλήσουμε για την απαιτούμενη ενέργεια). Τεςπα, ίσως κάποια στιγμή σε 15-20 χρόνια να γίνει πραγματικότητα, σήμερα απλά δεν μπορούμε….

Θανος

Καταρχάς προσπαθήστε ολοι να καλμάρετε με τα περι ψευδους. Προφανώς αν είναι αλήθεια ή ψέματα θα φανεί πολυ συντομα επισης, η τεχνολογια εχει προχωρησει ραγδαια και αν οχι συντομα το πολυ σε 10 με 15 χρονια θα υπαρχει η δυνατοτητα για να κατασκευαστει κατι τετοιο το οποιο δεν ειναι κατι απιθανο κατα τη γνωμη μου

stavros

αν ακολουθησετε τον https://instagram.com/tonyhawk/ θα δειτε το βιντεακι που εχει ανεβασει απο τα γυρισματα, εννοειται ειναι με σχοινια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.