Η ασύρματη φόρτιση έρχεται στα smartphone της Motorola;

ασύρματη φόρτιση smartphone motorola, Η ασύρματη φόρτιση έρχεται στα smartphone της Motorola;

Στο Wireless Power Consortium καταχωρήθηκε ο Moto Qi ασύρματος φορτιστής από τη Motorola, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι η ασύρματη φόρτιση έρχεται στα smartphone της εταιρείας, με το αναμενόμενο Moto G7 να είναι ίσως το πρώτο με αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

Η ασύρματη φόρτιση εφαρμόζεται από όλο και περισσότερες εταιρείες, με τη Motorola να είναι η επόμενη που θα την παρέχει για τα επόμενα smartphone, με την πιο πιθανή συσκευή να είναι το Moto G7 που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με τον Roland Quandt, ο ασύρματος φορτιστής των 10W είναι ιδιαίτερα κομψός και διαθέτει επιφάνεια κατασκευασμένη από υλικό που διατηρεί τη συσκευή σταθερή πάνω στο φορτιστή καθώς και φωτεινή ένδειξη με LED για τη φόρτιση.

Το ενδεχόμενο να υπάρχει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση στο Moto G7 πιθανόν να φαίνεται και από το πίσω μέρος το οποίο φαίνεται στα render να είναι κατασκευασμένο από γυαλί μιας και καθρεφτίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για να διαπιστώσουμε αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από τη Motorola κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

ασύρματη φόρτιση smartphone motorola, Η ασύρματη φόρτιση έρχεται στα smartphone της Motorola;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος

Ότι πιο άχρηστο έχει κατασκευαστεί ποτέ για εμενα.
Ποιος ο λόγος αφού δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς να ακουμπάει σε αυτό το πράγμα.
Θα αξίζει κάτι μόνο όταν το κινητό θα φορτίζει από απόσταση.

mech.al.

Ακόμα και το φετινό g6 είχε γυαλί στο πίσω μέρος, δεν θα μπει για πρώτη φορά για ασύρματη φόρτιση….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.