Η Google επιβεβαιώνει πως δε θα κυκλοφορήσει smartwatch για το 2018

google άρνηση smartwatch 2018, Η Google επιβεβαιώνει πως δε θα κυκλοφορήσει smartwatch για το 2018

Παρά τις φήμες που θέλουν τη Google να παρουσιάζει κάποιο Pixel Watch μέσα στο 2018, ο Miles Barr, Director of Engineering του Wear OS, ξεκαθάρισε πως η Google δε σχεδιάζει κάποιο smartwatch για το χρόνο που διανύουμε.

Τις σχετικές φήμες τροφοδοτούσε η παρουσίαση του νέου επεξεργαστή της Qualcomm για smartwatch στις 10 Σεπτεμβρίου, με την εταιρεία να έχει ήδη παρουσιάσει τον Qualcomm 2500 για παιδικά smartwatch τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον Miles Barr, η Google επικεντρώνεται, τουλάχιστον για αυτή τη χρονιά, στη βελτίωση του Wear OS αλλά και στη συνεργασία της με εταιρείες όπως η Fossil και η Casio, για την ανάπτυξη των δικών τους Wear OS smartwatch.

Τέλος, φαίνεται πως η Google περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσει το δικό της smartwatch, μιας και δηλώσεις του ιδίου αναφέρουν πως “δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα smartwatch που θα μπορεί να κάνει τα πάντα”, προσθέτοντας ότι “η προσοχή μας είναι στραμμένη στους συνεργάτες μας”. Αυτό σημαίνει πως η προσοχή της εταιρείας είναι στις συνεργαζόμενες εταιρείες αλλά φαίνεται πως η Google ψάχνει το κάτι παραπάνω για να κάνει το δικό της βήμα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.