Η Xiaomi ανακοινώνει τα Mi AirDots Pro ασύρματα ακουστικά της

Xiaomi ανακοινώνει Mi AirDots Pro ασύρματα ακουστικά, Η Xiaomi ανακοινώνει τα Mi AirDots Pro ασύρματα ακουστικά της
Η Xiaomi, ανακοίνωσε τα δικά της true wireless ακουστικά που θυμίζουν κατά μεγάλο ποσοστό τα Airpods της Apple. Από το σχήμα των ακουστικών μέχρι την θήκη που τα φιλοξενούν.
Τα Mi AirDots Pro, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για τον έλεγχο της μουσικής, εκκίνηση και τερματισμό φωνητικών κλήσεων και για την ενεργοποίηση των voice assistants (Siri, Alexa, Google voice κ.λπ.). Θα υποστηρίζονται τόσο απο Android όσο και απο iOS συσκευές. Κάθε ακουστικό θα μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα και υπόσχονται αυτονομία 10 ωρών με μια μόνο φόρτιση, καθώς υποστηρίζουν και γρήγορη φόρτιση. Ενώ η θήκη είναι ικανή να τα φορτίσει πλήρως σε μόλις 1 ώρα.
Έχουν πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό και προσφέρουν noice cancellation ενα χαρακτηριστικό που δεν υπήρχε στα αρχικά AirDots.
Τέλος, Η τιμή τους διαμορφώνεται στα $60, αλλά δεν ανακοινώθηκε πότε θα διατεθούν εκτός Κίνας.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Α ωραία !! Και ωραίο ντιζάιν πρωτότυπο !!!

nikopoup

@Chris_BMW δλδ κατά τη γνώμη σου έπρεπε να τα βγάλει τρίγωνα?

Chris_BMW

@nikopoup
Βγάλτε τα «hater» γυαλιά μερικοί .. έλεος ..
Αν δεν βλέπεις την πλήρη αντιγραφή της συγκεκριμένης εταιρίας σε όλα τα προϊόντα της με αυτά της apple έχεις πρόβλημα φιλος …

nikopoup

@Chris_BMW οπως το πρωτο bezeless που ολοι προσπαθησαν να αντιγραψουν. Θυμασαι το πιεζοηλεκτρικό ακουστικο που μπορει να μην ηταν τελειο αλλα ειναι κατι που δεν θα δεις την εταιρεια που λατρευεις. Αυτο ειναι καινοτομια, οχι τα animoji. Τωρα αν θεωρεις την διαταξη της καμερας αντιγραφη δεν διαφωνω μιας και θεωρω οτι αυτο το εξογκωμα ειναι οτι χειροτερο μαζι με το σεμεδακι που βαζουν τωρα.

Chris_BMW

@nikopoup
Χαίρομαι που το αναγνωρίζεις .. όντως δεν πρόκειται να δω κάτι στην apple που να μην δουλεύει τέλεια ..

John Real

Η Xiaomi τουλαχιστον σεβεται τους καταναλωτες σε αντιθεση με την Apple που πουλαει κατα πολυ ξεπερασμενα κινητα με οθονες της πλακας οπως το iphone 7 και 8 με 600 και 700 ευρω.

Chris_BMW

@John Real
Τα είπαμε αυτά .. εταιρεία του λαού !
Μην επαναλαμβανόμαστε ..

Nikopoup

@Chris_BMW εγώ ξέρω να αναγνωρίζω τα υπέρ και τα κατά των εταιρειών σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα

Chris_BMW

@Nikopoup
Αν διαβάζεις τα ποστ μου εδώ μέσα θα έχεις διαπιστώσει ότι πολλές φορές και εγώ έχω κράξει την apple αλλά και έχω επικροτήσει ακόμα και τη xiaomi με το πρώτο mi mix που είχε λανσάρει ..
ΑΛΛΑ όταν ειρωνεύεσαι στο πρώτο σχόλιο μου και λες πως έπρεπε να τα κάνει τριγωνικά ; Όταν και εσυ μέσα σου ξέρεις ότι είναι πιστή αντιγραφή των AirPods σε χαρακτηρίζει γραφικό και κλασικό hater της apple ..

John Real

Και η Apple αντιγραφει ή για την ακριβεια κλεβει ιδεες αλλων εταιρειων , μαλιστα ο ιδιος ο Steve Jobs ειχε πει ‘Good artists copy, great artists steal’.
Απο εκει και περα μετραει ποσο σεβασμο εχει καθε εταιρεια στους καταναλωτες και να μην τους περναει για κοροιδα οπως η Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.