iPad Pro 9.7″: Πληροφορίες για κάμερα 12MP όμοια με του iPhone 6s

Όσον αφορά στις κάμερες των tablets, οι κατασκευαστές δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα για να τις βελτιώσουν, τουλάχιστον όχι τόσο όσο στα smartphones. Αυτό βέβαια έχει μια λογική από τη στιγμή που οι κάμερες των tablet δεν χρησιμοποιούνται όσο των smartphones.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το 9to5Mac, στο νέο iPad που θα κυκλοφορήσει η Apple, θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή. Μιλάμε για το μικρό iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών που λέγεται ότι θα έρθει στις 21 Μαρτίου στη θέση του iPad Air 3, μαζί με το 4ιντσο iPhone SE.

Δεδομένου ότι το νέο iPad είναι μικρότερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο εύκολα για φωτογραφία και η Apple λέγεται ότι θα βάλει κάμερα 12 Megapixel, η οποία θα δίνει το ίδιο αποτέλεσμα που συγκρίνεται με την κάμερα του iPhone 6s. Αν θεωρήσουμε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε το νέο μικρό iPad θα φορά καλύτερη κάμερα από το κανονικό iPad Pro, το οποίο είναι στα 8 Megapixel. Όπως και το iPone 6s, το 9.7 ιντσών iPad Pro θα κάνει εγγραφή 4K video.

Όπως είπαμε, το iPad Pro 9.7 ιντσών αναμένεται να ανακοινωθεί στο Spring event της Apple και λέγεται ότι θα έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο το οποίο θα συνδέεται στο νέο Smart Connector ενώ δεν είναι επιβεβαιωμένη η υποστήριξη Apple Pencil.

ipad pro 9.7inch 12 mp camera, iPad Pro 9.7″: Πληροφορίες για κάμερα 12MP όμοια με του iPhone 6s

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisG

αυτή η apple θα μας τρελάνει.όταν θέλει να πουλήσει το εκάστοτε μοντέλο πότε οι μεγάλες ίντσες είναι καλύτερες και πότε οι μικρές.κοινώς πότε τα τραβάει και πότε τα συρικνώνει.και αυτή έχει χάσει την μπάλα με τα μοντέλα στο κυνήγι του κέρδους.μια χαρά ήταν το ipad pro.δεν πούλησε λόγω τιμής και των extra κοροιδευτικών χρεώσεων για τα πληκτρολόγια και τα i-pencils και τις γνωστές ανοησίες.τι δεν καταλαβαίνει;ρίξε τιμές να πουλήσεις.ο ανταγωνισμός αναπτύσεται και αυτή νομίζει οτι θα αρμέγει μια ζωή τα χαιβάνια.έχει ξυπνήσει ο κόσμος δεν το βλέπει;όποιος θέλει 9,7 παίρνει ipad air 2 που φυσάει το μηχάνημα.έχει έναν A8X triple-core και πάει αέρα-μπάλα.εάν βάλει 12mp Α9Χ 3,4 ραμ,3d touch και όλα τα γνωστά που ακούγονται μας έχει πεί πόσο θα κοστίζει;πιο ακριβά και απο το Ipad Pro.δεν υπάρχει λογική σε αυτά που κάνει.tablet θέλει ο άλλος και οικονομικό.κάποτε δεν νοιαζόντουσαν για τα specs και τώρα δεν ξέρουν τι να βάλουν.οι κινέζοι αρχίσανε να θερίζουν και η apple στην κοσμάρα της.δεν πειράζει,ας βγάλει το ipad pro 9.7(που τί δουλειά ακριβώς έχει το Pro με τις 9,7 ακόμη αναρωτιέμαι)και θα δεί απο τις πωλήσεις τις @@ της.

Agnostos13

@ChrisG
Προφανως ειναι απλα ενα rebranding της σειρας iPad Air…
Αν καταφερει να κρατησει την τιμη στα 500-550€ θα ειναι ενα ακομα ενα vfm tablet (οπως τα περισσοτερα ipad κατα την αποψη μου) και μαλιστα το πιο μπομπα!
Φυσικα τα λοιπα υπερκοστολογημενα παρελκομενα θα παραμεινουν (πληκτρολογια, θηκες, πενακια) μια που η apple συνεχιζει να διατηρει τον premium χαρακτηρα της…

ChrisG

@Agnostos13 560 έχουν τα 64gb τωρα σε skroutz τα Ipad air 2,500-550 θα έχει αυτό που θα βγεί με αυτά που λέγονται;τρελά αισιόδοξο σε βλέπω βάσει του ονόματος της εταιρείας και πως κοστολογεί το hardware να μην πώ το ios.εδώ θα είμαστε και τα ξαναλέμε.

Agnostos13

Το 500-550 το ειπα βαση της επισημης τιμης πωλησης για το iPad Air 2… Και φυσικα αν διατηρησει τα 16gb. Αν παει σε 32 ή 64 για το βασικό μοντελο αμεσως παμε 50-100€ πανω!

Thanos

Το πληκτρολογιο στο ipad ειναι απλα περιττο. To 9.7 ” ειναι πολυ μικρο . Θα ειναι εκπληξη παντως. Προσωπικα θεωρω οτι δεν θα υπαρξει!!Θα τριζουν τα κοκαλα του μακαριτη του Θειου Στηβ! Το πενακι ειναι πιο πιθανο.Χρησιμευει στα pdf και στα ebooks για σημειωσεις κτλ. Οψομεθα εις Cupertino!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i