Νέο iPod Shuffle 2009

Καιρό είχε να ανανεωθεί το iPod Shuffle. Το μοντέλο που κυκλοφορεί σήμερα μπορεί να είναι πάρα πολύ μικρό αλλά δεν μου άρεσε και πολύ γιαυτό προτίμησα το νέο iPod Nano σε πράσινο χρώμα με τα 8GB. Anyway, το νέο iPod Shuffle είναι ακόμα πιο μικρό από το τρέχον μοντέλο, σε μέγεθος λίγο μικρότερο από μια μπαταρία τύπου ΑΑ και μπορεί να σας μιλάει. Ναι, επειδή δεν έχει οθόνη σας λέει στα ελληνικά και τα αγγλικά πιο τραγούδι παίζει και την κατάσταση της μπαταρίας του!

, Νέο iPod Shuffle 2009

Η τεχνολογία ομομάζεται VoiceOver και υποστηρίζει 14 γλώσσες, English, Czech, Dutch, French, German, Greek, Italian, Japanese, Mandarin Chinese, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish και Turkish.

Επάνω του δεν έχει κανένα πλήκτρο, μόνο το συρόμενο κουμπάκι για να το κλειδώνετε. Τα βασικά πλήκτρα βρίσκονται λίγο πριν τα ακουστικά, οπότε δεν χρειάζεται να το βγάζετε καθόλου από την τσέπη σας.

Το σώμα του είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο και θα κυκλοφορήσει σε ασημί και μαύρο χρώμα. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο ένα μοντέλο με χωρητικότητα 4GB και η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι τα 79 δολάρια.

, Νέο iPod Shuffle 2009

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

το nano πότε βγαίνει; 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear iPod touch

Τέλος εποχής για τα iPod: Η Apple σταματάει και το iPod touch

Έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια από όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iPod. Μέχρι τότε, είχαμε τα Walkman.

Gear Apple iPod

sPod: Όταν το κλασικό iPod συναντά το Wi-Fi και το Spotify

Ένας developer αποφάσισε να ανανεώσει το κλασικό iPod και να του δώσει νέα ζωή, με Wi-Fi, Bluetooth αλλά και streaming μουσικής μέσω Spotify.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 14.4: Διορθώνει σημαντικές ευπάθειες, συνιστάται η άμεση αναβάθμιση

Το iOS 14.4 διορθώνει τρεις σημαντικές ευπάθειες του λογισμικού iOS, κάτι που το καθιστά την αναβάθμιση απαραίτητη για όλους τους κατόχους iPhone.

Gear Apple iPod iPod touch

Φωτογραφίες του glossy black iPod που δεν είδαμε ποτέ

Η εταιρεία τελικά δε το κυκλοφόρησε ποτέ, καθώς τα πρώτα iPod Touch είχαν mirror φινίρισμα, όπως τα υπόλοιπα iPod της εποχής.