iPower Plus, Έξτρα ενέργεια και LED flash για το iPhone

Εδώ και σχεδόν δυο μήνες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος iPhone 3GS. Όλα καλά, όλα ωραία, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, όχι όμως από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Με ενεργοποιημένο το 3G αναγκάζομαι και το φορτίζει κάθε βράδυ για να μην με “αφήσει” κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας.

Μια ενδιαφέρουσα λύση έρχεται να δώσει το iPower Plus, μια δερμάτινη θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία 2300mAh, πενάκι(!) και LED flash!!! Ναι τώρα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και στο σκοτάδι!!! Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μου τη γνώμη σας όσοι έχετε iPhone. Σας αρέσει η ιδέα;

, iPower Plus, Έξτρα ενέργεια και LED flash για το iPhone

, iPower Plus, Έξτρα ενέργεια και LED flash για το iPhone

, iPower Plus, Έξτρα ενέργεια και LED flash για το iPhone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iran8emo

Πολύ γκουμούτσα το συγκεκριμένο. Είχα βρει παλιότερα ένα άλλο gadgetάκι το οποίο έδινε μέχρι 2μιση φορτίσεις στο iPhone και ήταν αρκετά μικρότερο

Costas Gheraniou

Εγώ είδα κι έπαθα να διώξω την παλιά θήκη για μια πιο λεπτή. τελικώς πήρα από το http://www.more-thing.com την λεπτότερη.
Για το θέμα του 3G επειδή δεν έχω πλάνο internet ζήτησα και απενεργοποίησαν τελείως το 3G /GPRS από την Cosmote γιατί όταν ήταν ενεργό από το βράδυ μέχρι το πρωί μου είχε τελειώσει όλη η μπαταρία. Τώρα αντέχει 2 μέρες ανοικτό και με χρήση εκτός κινητού (βίντεο εφαρμογές παιχνίδια).
Προσωπικά προτιμώ να έχω ένα φορτιστή στο γραφείο ή το αυτοκίνητο παρά να έχω ένα διπλάσιο κινητό στα χέρια.

giorgio

Ναι, εκπληκτική ιδέα. Εφόσον η apple δεν μπορεί να παρέχει τα εντελώς αυτονόητα. Αλλά σίγουρα θα το κάνει στο iphone 5 ή 6. Να έχουμε να αγοράζουμε ως τότε νέα μοντέλα. Πάλι καλά που έβαλε copy paste.

Αλλά φοβερό λειτουργικό, ωραία χρώματα. Και γραφικά. Να πάμε να το πάρουμε όλοι.
(Ναι, είναι ειρωνικό σχόλιο -όχι απευθυνόμενο σε εσένα)

nazik

amazing. easy to handle , koumso poli.

gimakias

επομένως κατα πόσο αυξάνεται η διάρκεια της μπαταρίας? είναι περιπου 3 φορές η αρχική? επηρεάζει τη διαάρκεια ζωής της μπαταρίας (εννοώ θα τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα μετά απο κάποιο καιρό ή δεν επηρεάζει το gadget την ενσωματωμένη μπαταρία) ?

γιωργος

απο που μπορω να το παρω αυτο ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;