Bluetooth JX10 Cara της Jabra αποκλειστικά στα καταστήματα KESSARIS

, Bluetooth JX10 Cara της Jabra αποκλειστικά στα καταστήματα KESSARISΑποκλειστικά από το κοσμηματοπωλείο KESSARIS θα διατίθεται το Bluetooth JX10 Cara της Jabra. Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό Bluetooth μεταλλικής ή χρυσής απόχρωσης, από ανοξείδωτο ατσάλι ή χρυσό 24 καρατίων, θα είναι τέλειο για όσους θέλουν να αποκτούν και να κυκλοφορούν με τα πιο εντυπωσιακά gadgets. Τα συλλεκτικά αυτά μοντέλα θα τα βρείτε αποκλειστικά στα τρία καταστήματα KESSARIS και θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για το Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Επιπλέον, σε ειδική συσκευασία δώρου, θα βρείτε σε ασορτί απόχρωση με τη συσκευή ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα σε σχήμα JX10 Cara ή μία πέννα Parker, δώρα τα οποία θα σας χαρίσουν επιπλέον στυλ στην καθημερινότητα σας!

Το JX10 Cara αποτελεί ένα κορυφαίο προϊόν, εντυπωσιακού σχεδιασμού που μεταφέρει τη φορητή τεχνολογία σε ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας. Ο διεθνούς φήμης Jacob Jensen βρίσκεται πίσω από το κλασικό και κομψό design του. Το JX10 Cara ξεχωρίζει για τις ευδιάκριτες γραμμές του και κερδίζει διαχρονική κομψότητα. Ζυγίζει λιγότερο από 14 γραμμάρια, ενώ φέρει την επιλογή φόρτισης από προσωπικό υπολογιστή, μέσω θύρας USB. Η συσκευή διαθέτει μέχρι και 6 ώρες χρόνο ομιλίας, καθώς και έως 200 ώρες αναμονή. Παράλληλα, η συσκευή ενσωματώνει τεχνολογία Bluetooth 2.0, που υποστηρίζει το προφίλ ασύρματης χρήσης.

Προτεινόμενη τιμή πώλησης τα 149€ για το ανοξείδωτο και 249€ για το χρυσό μοντέλο.

Δείτε επίσης:
> Logitech ClearChat Pro: Ακουστικά με laser-tuned μεγάφωνα
> Sony VAIO με λεπτή κατασκευή από ανθρακονήματα
> Το Καστελόριζο αποκτά δορυφορικό ADSL

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΙΡΗΝΗ

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ JABRA BT330 BLUETOOTH, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ
ΙΔΙΟ?

anonimos

Δεν ξέρω για jabra, αλλα τα i-tech είναι για πέταμα. Μην αγοράσει κανένας.

Γιωργία

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΓΙΑ JABRA BT330 – ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.

Gear Hands-on Jabra

Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Τα νέα ασύρματα ακουστικά Jabra EVOLVE2 85 απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική, τα video games και τις συνομιλίες στη δουλειά με ποιότητα.

Gear Jabra

Jabra Elite 75t: Ακουστικά True Wireless με ηψηλή ηχητική απόδοση

Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της Jabra είναι τα True Wireless ακουστικά Bluetooth, Elite 75t. Πάμε να τα δούμε μαζί!

Reviews Jabra

Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα ασύρματα ακουστικά Jabra Elite 85h προσφέρουν ότι τα ακριβά μοντέλα ακύρωσης θορύβου, και ακόμη περισσότερα σε πιο προσιτή τιμή.