JBL Multimedia Spyro | Ανανεώστε τον ήχο στο γραφείο σας

, JBL Multimedia Spyro | Ανανεώστε τον ήχο στο γραφείο σαςΗ JBL παρουσίασε το ηχητικό σύστημα 2.1 Spyro σε τρεις νέες, πολύ μοντέρνες αποχρώσεις οι οποίες θα δώσουν μία trendy αισθητική στο γραφείο σας και θα σας φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση. Το JBL Spyro κυκλοφόρησε στους νέους χρωματισμούς – πορτοκαλί, γαλαζοπράσινο και φούξια – και είναι σίγουρο ότι με το μοναδικά λουλουδένιο σχεδιασμό του και το μικρό του μέγεθος θα ξεχωρίσει αμέσως στο χώρο σας και θα σας εκπλήξει με την εντυπωσιακή απόδοσή του.

Το 2.1 σύστημα της JBL αποτελείται από δύο ηχεία δορυφόρους των 6 Watts σε σχήμα λουλουδιού και με ενισχυμένα καλώδια, ώστε να αντέχουν στις δοκιμασίες, και ένα μοντέρνο subwoofer των 24W. Η συχνότητα απόκρισης του είναι 40Hz-20kHz και ο έλεγχος της έντασης του ήχου γίνεται πολύ εύκολα με τα δύο ευαίσθητα στην αφή πλήκτρα (+, -) που βρίσκονται επάνω στα λουλούδια.

, JBL Multimedia Spyro | Ανανεώστε τον ήχο στο γραφείο σαςΤο JBL Spyro είναι η ιδανική ‘Plug & Play’ λύση για κάθε είδους εφαρμογές, είτε πρόκειται να το συνδέσετε – μέσω της εισόδου Jack 3,5mm – στον υπολογιστή σας (PC, notebook, Mac), στο Playstation,στο iPod είτε σε άλλο τύπο MP3 player.

Το JBL Spyro κυκλοφορεί επίσης, σε λευκό και μαύρο και διατίθεται μέσω των συνεργαζόμενων δικτύων λιανικής: Media Markt, Fnac, e-shop, κ.α. στη λιανική τιμή των €159,00.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 JBL

Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

Η JBL παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά ηχείων, την JBL Authentics, στην οποία έχει ακολουθηθεί διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική.

Gear JBL

Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

Η JBL ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στη γκάμα προϊόντων της, με τις νέες προτάσεις να ακούνε στα ονόματα Reflect MINI TWS και Live FREE NC+.

Reviews Hands-on JBL

JBL Tune 120TWS ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα ασύρματα ακουστικά JBL Tune 120TWS για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς καλώδια και χωρίς ενοχλήσεις.

Gear JBL

JBL Flip 5: Νέο πλήρως αδιάβροχο ηχείo Bluetooth

Το JBL Flip 5 είναι το νεότερο μέλος της δημοφιλούς γκάμας ηχείων Bluetooth που ανεβάζει την φορητή εμπειρία ακρόασης στο επόμενο επίπεδο.