Kirin 970: Διέρρευσε ο επεξεργαστής του Huawei Mate 10

kirin 970 leaked, Kirin 970: Διέρρευσε ο επεξεργαστής του Huawei Mate 10

Σύμφωνα με πρόσκληση που είχε διαρρεύσει πρόσφατα, η Huawei θα ανακοινώσει επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα Huawei Mate 10 στις 16 Οκτωβρίου στο Μόναχο. Στελέχη της Huawei έχουν ήδη επιβεβαιώσει τον δικό της HiSilicon Kirin 970.

Χάρη σε μια διαρροή μέσα από το κινέζικο Weibo βλέπουμε πόσο δυνατός θα είναι ο Kirin 970. Θα έχει οκταπύρηνη CPU με 64bit ARM αρχιτεκτονική. Οι τέσσερις πυρήνες θα είναι Cortex-A7 χρονισμένοι στα 2.8 GHz και οι άλλοι τέσσερις Cortex-A53 (αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη την συχνότητα). Επιπλέον, έχει LPDDR4 RAM στα 1866mHz και η GPU θα είναι Mali-G72 MP8.

Το LTE modem θα υποστηρίζει Cat.12 protocol, ενώ από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac και Bluetooth 4.2 (no v5.0, though). Το όλο setup θα είναι κατασκευασμένο από την TSMC με την διαδικασία των 10nm.

Στελέχη της Huawei έχουν κάνει λόγο για 4 βασικές κατηγορίες που θα δούμε βελτίωση στο Huawei Mate 10, το οποίο θα έχει full-screen, 6.1 ιντσών και θα επικεντρωθεί σε: α) εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, β) στην εξάλειψη του software lag, γ) βελτιστοποίηση της απόδοσης 4G και προετοιμασία για 5G, δ) εξαιρετικές φωτογραφίες.

kirin 970 leaked, Kirin 970: Διέρρευσε ο επεξεργαστής του Huawei Mate 10

kirin 970 leaked, Kirin 970: Διέρρευσε ο επεξεργαστής του Huawei Mate 10

kirin 970 leaked, Kirin 970: Διέρρευσε ο επεξεργαστής του Huawei Mate 10

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Όλα τα προαναφερθέντα 4 τα έχει ήδη το Mate 9. Οπότε στο 10 θα γίνει ακόμη καλύτερη δουλειά. Μόνο αν αληθεύει αυτή η τιμή που θέλουν θα φάνε πολύ γιουχαρισμα

pitsi

η Huawei ξεκίνησε με τιμές ανάλογες της κινεζικής αγοράς και το πηγε σε τιμες αγορας Αμερικής. Εαν το ξεκινήσουν απο 1000€ οπως ακούγεται απατο θα παει οσο καλο κι αν ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.