Gear

LG: Ανανεώνει τις Pro OLED οθόνες της και προσθέτει μία 27 ιντσών

Τις επερχόμενες οθόνες UltraFine OLED Pro για το 2022 αποκάλυψε η LG. Αν και η πρώτη της προσπάθεια ήταν διαθέσιμη μόνο σε οθόνη 31,5 ιντσών 4K  για 3.999 $, η έκδοση του επόμενου έτους θα περιλαμβάνει μια παραλλαγή 27 ιντσών.

Τα 32BP95E και 27BP95E εξακολουθούν να διαθέτουν τον ακριβή έλεγχο φωτισμού ζητάμε από ένα πάνελ OLED, όμως αυτές οι οθόνες δεν προορίζονται για παιχνίδια ή για παρακολούθηση τηλεόρασης και ταινιών. Η τεχνολογία DisplayHDR 400 True Black της LG διασφαλίζει ότι εάν επεξεργάζεστε φωτογραφίες ή βίντεο, όλα θα φαίνονται όπως πρέπει.

Οι οθόνες μπορούν να εμφανίζουν με ακρίβεια χρώματα που καλύπτουν το 99 τοις εκατό της χρωματικής γκάμας DCI-P3 και AdobeRGB συν αναλογία αντίθεσης 1.000.000:1.

Η τηλεόραση δεν θα πετύχει τη μέγιστη φωτεινότητα των οθονών LCD, όπως οι UltraFine οθόνες της LG ή η Apple Pro Display XDR των 4.999 $, αλλά, ακόμα και με τοπική μείωση της φωτεινότητας, αυτές απλά δεν μπορούν να εμφανίσουν απόλυτο μαύρο όπως μπορεί ένα πάνελ OLED.

Ακόμα, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην τιμή αλλά αυτές οι οθόνες θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται τον επόμενο μήνα σε «βασικές αγορές».

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.