LG G3 Quick Circle Case

Η επίσημη θήκη-cover του αναμενόμενου LG G3 ανακοινώθηκε επίσημα και επιτρέπει λειτουργίες όπως phone, text, music, camera, fitness και watch χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το τελέφωνό σας. Το επίσημο cover στη Νότιο Κορέα θα κοστίζει 35 ευρώ και φυσικά θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη όταν κυκλοφορήσει και το LG G3.

, LG G3 Quick Circle Case

, LG G3 Quick Circle Case

, LG G3 Quick Circle Case

, LG G3 Quick Circle Case

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anergos13

Θα πω την κακια μου…..οταν εφτιαξε οι samsung αυτες τις θηκες (s4,note 3) καποιοι ηταν ακομα στα δεντρα….η απολυτη αντιγραφη!!

Jason Blackeye

Πολύ μπροστά η LG προσπαθεί συνέχεια να κάνει κάτι διαφορετικό.. Μακάρι να βγει και για το G2 γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει να πάω στο G3 μικρές οι διαφορές..

Dimitris547

Κωστα συμφωνω, κρατωντας ομως και την τιμη σε λογικα επιπεδα σε αντθεση με τις αλλες εταιριες!!!

nikoluckyss

Θα έχει μαγνητακι ή θα είναι σαν την Quick Window case?

tech21man

Ε δεν το λες και καινοτομια. Καλο βεβαια. Αλλα οκ, η samsung το εκανε πρωτη και απλα, κυκλοποιησε το τετραγωνο λιγακι…

Enzo

Νομίζω η LG το έχει πιάσει το νόημα….Προβλέπω να εξελίσσεται σε δυνατή η κόντρα ανάμεσα σε LG και Samsung, με κερδισμένους βεβαίως εμάς.

Chris

Ακόμα περιμένω απάντηση ποτε βρε κώστα να έρθει Ελλάδα το
Lg g pro 2?

Sot11

Εχω βαρεθεί να βλέπω κατω απο κάθε άρθρο σχόλια για την samsung! Ναι ναι ολα η samsung τα έκανε πρώτη, ανακάλυψε και οτι η γη γυρίζει… Αφήστε μας όμως να διαβάσουμε ένα άρθρο χωρίς να την αναφέρετε. Απλά η lg ακολούθησε αυτο το στυλ θήκης το προσάρμοσε στον χαρακτήρα των τηλεφώνων της, και στο κατω κατω, απλά υπενθυμίζω οτι οι θήκες με τα παραθυράκια(απο άλλους κατασκευαστές θηκων) υπήρχαν για τα iPhone απ το 2010, οπότε δεν ειναι ανακάλυψη της samsung.

Ventura07

πολύ καλή υλοποίηση από την lg φυσικά και δεν τίθεται θέμα αντιγραφείς όπως πολύ θα ήθελαν κάποιοι καθώς υπάρχουν εμφανείς διάφορες με το αντίστοιχο της Samsung, με της lg να είναι σαφώς καλύτερο

anergos13

Επανερχομαι στο εξης…. περιμενω οποιον
γνωριζει ας μας βρει θηκη παλιοτερη που να μπορουσε καποιος να απαντησει κληση..
με την θηκη κλειστη…
Αναμενω με ενδιαφερον….

Αντώνης Μαρίνος

@anergos13: και εγώ νομίζω ότι η πρώτη που το έκανε ήταν η LG στη Quick για το G2. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι θέμα υλοποίησης, δηλαδή των developers της κάθε εταιρείες. Απλά η LG το ενσωμάτωσε πρώτη στην δική της flip/quick/smart θήκη.

Πάντως η νέα υλοποίηση φαίνεται πολύ καλύτερη (αν και περίεργα μεγάλη η τρύπα), με περισσότερες δυνατότητες και προσομοιάζει αρκετά με το Android Wear που θα βγάλουν LG και Moto στην αγορά με τα wearables τους. Δεν πιστεύω ότι θα το φέρουν και στο G2, μάλλον G3-only feature θα παραμείνει…

jonjon

Anergos13@ στο s4 απαντας με cover κλειστό.

bas13

Η πρώτη θήκη με παράθυρο βγήκε πέρσι τέτοια εποχή στο s4/s4 mini (https://www.youtube.com/watch?v=-IxYAefSP0o) έβλεπες ώρα/ημερομηνία & απαντούσες κλήσεις.
Το σεπτέμβρη παρουσίασαν ταυτόχρονα lg & samsung την quickwindow για G2 (https://www.youtube.com/watch?v=IUYgO7yB9_Q) & s view για note 3 (https://www.youtube.com/watch?v=3-RVqaE9yS0).
Ούτε η Lg ήταν στα δέντρα όταν βγήκαν οι πρώτες θήκες με παράθυρο, ούτε όμως και ανακάλυψε τον τροχό.
Κάτοχος lg g2 & note 2.
Y. γ. Στο note ii έχω s view από ebay & μέσω εφαρμογής από το playstore κάνει τα ίδια που κάνει και το s4.

Nerevar

Εγώ μόνο θα πω μπράβο στην LG που και μόνο με τις φήμες του G3 ανάγκασε τον ανταγωνισμό να ανακοινώσει ότι θα απαξιώσει τις ναυαρχιδες του μέσα σε 4 μήνες από την κυκλοφορία τους με τα μοντέλα prime.

Sot11

Anergos13 δεν θα σε πάω μακριά, 2010 θήκη για iPhone 4 τέτοιου τύπου έκανε αυτο που ζητάς!

gdel

@anergos13: Το έκανε η samsung με το ΝΟΤΕ 3. Είμαι κάτοχος NOTE 3 αλλά και LG FLEX.

gdel

@anergos13: Πρώτη η samsung με το note 3. Είμαι κάτοχος note 3 καθώς και lg gflex το οποίο είναι καταπληκτικό τηλέφωνο και παρόλο το μεγεθός του είναι πιο εύχρηστο από το note 3 λόγω έξυπνων τρικς από την lg.

Dami

@Sot11…ωπα,τι εκανες μολις τωρα? Εμπλεξες και την Apple στην συζητηση? Παει,θα παρει φωτια το techblog !
Ενταξει,ξερουμε οτι καποιοι ξερογλειφεστε μονο και μονο που διαβαζετε “Samsung”,”Apple” ή “LG” αλλα πραγματικα δεν μας ενδιαφερει ποιος το εβγαλε πρωτος το καθετι,αλλα το ποιος συνεχιζει να το εξελισσει (διοτι μονο αυτο ειναι το συμφερον μας σαν πελατες).Επι του θεματος,για ακομα μια φορα η LG εδειξε οτι υπαρχει εξελιξη ακομα και σε πραγματα που θεωρουσαμε στασιμα τοσο καιρο.Το να αλλαζουν λιγο τα εικονιδια και να τα πλασαρουν σαν εξελιξη,οπως κανουν μερικες εταιριες ( ονοματα δεν λεμε για να μην βγουν με τις πετρες τα ορκ ) δεν θεωρειται εξελιξη..

Tom

Πολυ ωραια ειναι εχει κατι το ρετρο και επισης βολευει φοβερα.

anergos13

Sot11 καποιο link επι της τοποθετησης σου ?

Chris

Πείτε με πάλι κακό αλλα είναι κατάντια που φτάσαμε σε ένα σημείο τα παράθυρα απο τις οθόνες των τηλεφώνων να φτάνουν για να γράψεις άνετα μύνημα.Και αυτό τώρα θα διαφημιστεί ως κινητό τηλέφωνο αντι για ιστιοσανίδα.

Chris

Αλλά ξέχασα μιάς και είναι το <> απαγορεύεται να πούμε τα προιόντα καγκούρικα και κλαρινογαμπρινίστικα.

Chris

Χίλια συγνώμη για το τριπλό πόστ ανάμεσα στα έγραφα: “πρότυπο καινοτομίας η εταιρία”

Nio

Ωραία θήκη. Όχι ότι μου αρέσει περισσότερο από την Quick window που έχω στο G2 αλλά καλό είναι να αλλάζεις κάποια πράγματα. Όχι στασιμότητα που έχει γίνει της μόδας τελευταία.

anergos13

sot11 φιλε δυστυχως μια και μονη φωτογραφια θηκης με καποια κοψιματα που δεν ξερουμε καν σε ποιο κινητο αντιστοιχη ειναι ανευ ουσιας….αν δεν δουμε καποιο video η καποια φωτογραφια που να δειχνει την λειτουργια της…η προσπαθεια νομιζω οτι πρεπει να θεωρειται ΑΚΥΡΗ…

anergos13

εδω μπορεις να δεις απειρες θηκες για iphone που απλα εχουν κοψιματα αλλα μονο ως εφε …Καμια δεν εχει την λογικη της sammy…της οποιας το παραθυρο ειναι active και πολλαπλων χρησεων….

https://www.google.gr/search?q=case+iphone+with+window&client=safari&hl=el&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tS1-U-2tEcPMygOx14G4Cg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=768&bih=905&dpr=2

εδω δες λιγο την λογικη της θηκης του note 3

https://youtu.be/kLbb1pOcd9I

minas

Η θήκη φαίνεται σούπερ! Μπράβο LG! 3 και σήμερα!!! Εγώ πάω Μύκονο αλλά θα είμαι alert!!!

niko

Προς anergos…
Αν παμε με το ποιος εφτιαξε και τι εφτιαξε και ποιος ηταν στα δεντρα….να σου θυμισω οτι οταν η htc επαιζε με smartphones η samsung ηταν στα δεντρα.Και απο αντιγραφες,αστο καλυτερα……..
Αυτο σημαινει οτι η smasung δεν επρεπε να φτιαχνει smartphones?..
Τωρα για την θηκη,οτι καλο ευπρόσδεκτο,αλλα στην πράξη κρινονται ολα.
Εμενα προσωπικα μου αρεσει η θάλασσα,αρα η θηκη που θυμιζει φινιστρινι μου αρεσει!!!
Ο επομενος ισοσκελες τριγωνο παρακαλω,αν και δεν ειμαι απο Θεσσαλονίκη μου αρεσει το τριγωνο Πανοράματος!

anergos13

Παρακαλω το σχολιο του φιλου nik οπως μεταφερθει στη θεματολογια της htc (υπαρχει αραγε?)
Να θυμισω επισης κατι…ναι η htc εφτιαξε νωριτερα smartphone απο την samsung….απλα απο τοτε εχει να κανει κατι πρωτοποριακο..εστω και μικρο..ξεχαστηκε ελαφρως!!!
A ξεχασα τεχνολογικη πρωτοτυπια ειναι το μεταλλο…..

Sot11

Anergos άλλαξε αυτο το διδακτικό υφακι και παράδοξου το λάθος σου, αν πατησεις στο google iPhone 4 flip case θα δεις πως λειτουργούν και πως αυτη ήταν η πρώτη ιδέα, και απο κει πιάστηκε η samsung, σταματά να εθελοτυφλεις( η να μας κοροιδευεις) οτι samsung τις έβγαλε πρώτα, έλεος στον ίδιο πλανήτη ζούμε και βλέπουμε ακριβώς τα ίδια!

hatzipanos

Για να είμαστε δίκαιοι όντως η ιδέα ήταν της Samsung για το S3 άλλα δεν μπορούμε να μην πούμε μπράβο και στην LG για την προοδευμένη σκέψη της πάνω στο ίδιο θέμα. Η Samsung έβγαλε μία θήκη που απλά φαίνεται το ρολόι ενώ η LG έβγαλε θήκη που στην ουσία λειτουργεί ολόκληρο το κινητό μέσα από το άνοιγμα του ρολογιού. Μην τα συγχέουμε αυτά.

ΣΤΡΑΤΟΣ

παιδια το g3 ποτε θα ερθει ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.